reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
kama - bedzie dobrze trzymam kciuki - ja tez dzisiaj zaginam do mojego gina bo mam jakieś przecieki cholewa a tak dobrze było - mam nadzieje, ze wrócę jeszcze do domu .......nie jestem na nic nastawiona psych.
mieli mi dzisiaj zaglądać w oczy a będą w .....;-)
mieli mi dzisiaj zaglądać w oczy a będą w .....;-)
kama32
Wrześniowe mamy'08
Klajo- fakt, wizyta jest przesunięta ze względu na wyjazd lekarza- to po pierwsze; a dwa- nie wiadomo, czy dotrzymałabym do wizyty tydzień poźniej, więc mój doktorek woli mnie mieć na oku. Zwłaszcza, ze tydzień temu byłam u niego, bo zaczął mi schodzić czop śluzowy. Na razie po kawałeczku i bez krwistego zabarwienia...
Aqua- kochana, daj znać po wizycie
Aqua- kochana, daj znać po wizycie
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
ja już po wizycie u ginki i dołączam do mam wrześniowych z terminem na koniec sierpnia hahaha
mam przestać się oszczędzać, zacząć normalnie funkcjonować czyli wolno mi już umyć okna i wypastować na kolanach podłogi. dostałam nawet pozwoleństwo na częstsze przytulanki z mężusiem
dostałam skierowanie na ostatnie USG+ przepływy i idę jutro rano do szpitala żeby to zrobić, do tego standardowo mocz, morfologia i HBs
i od następnej wizyty czyli od 12 sierpnia mam się meldować co tydzień w gabinecie
dziewczyny wszystko będzie ok
aqua, ewa meldować co u was po wizytach:-)
mam przestać się oszczędzać, zacząć normalnie funkcjonować czyli wolno mi już umyć okna i wypastować na kolanach podłogi. dostałam nawet pozwoleństwo na częstsze przytulanki z mężusiem
dostałam skierowanie na ostatnie USG+ przepływy i idę jutro rano do szpitala żeby to zrobić, do tego standardowo mocz, morfologia i HBs
i od następnej wizyty czyli od 12 sierpnia mam się meldować co tydzień w gabinecie
dziewczyny wszystko będzie ok
aqua, ewa meldować co u was po wizytach:-)
matylda- no to super!!! coraz więc wrześniowych sierpniówek
sanya- oj przykro mi, że tak ci się daą we znaki te wszystkie dolegliwości ale jeszcze tylko miesiąc i widok małej wynagrodzi ci wszystko
kama- cokolwiek się stanie-będzie dobrze!!! jesteśmy z tobą!!!
a co do tematu naszej służby zdrowia- zadzwoniłam dziś do ośrodka, żeby juleczke umówić na bilans 2-lata i co: najbliższy wolny termin dopiero 25 wrzesnia jak wspomniałam o porodzie, to babeczka zaproponowała żebym już w tej chwili zapisała olę na wizytę kontrolną i... wykupujemy ubezpieczenie w limie!
a po wizycie- wszystko w porządeczku nic nie wskazuje, żebym w ciągu najbliższych 2 tygodni miała się rozsypać, bo główka jeszcze wysoko, szyjka zamknięta ciśnienie w normie: 100/60, waga 11,5 do przodu i w końcu hemoglobina podskoczyła do 12,1 posiew pobrany, najbliższa wizyta za 2 tygodnie (jeśli oczywiście wcześniej nic się nie wydarzy)
sanya- oj przykro mi, że tak ci się daą we znaki te wszystkie dolegliwości ale jeszcze tylko miesiąc i widok małej wynagrodzi ci wszystko
kama- cokolwiek się stanie-będzie dobrze!!! jesteśmy z tobą!!!
a co do tematu naszej służby zdrowia- zadzwoniłam dziś do ośrodka, żeby juleczke umówić na bilans 2-lata i co: najbliższy wolny termin dopiero 25 wrzesnia jak wspomniałam o porodzie, to babeczka zaproponowała żebym już w tej chwili zapisała olę na wizytę kontrolną i... wykupujemy ubezpieczenie w limie!
a po wizycie- wszystko w porządeczku nic nie wskazuje, żebym w ciągu najbliższych 2 tygodni miała się rozsypać, bo główka jeszcze wysoko, szyjka zamknięta ciśnienie w normie: 100/60, waga 11,5 do przodu i w końcu hemoglobina podskoczyła do 12,1 posiew pobrany, najbliższa wizyta za 2 tygodnie (jeśli oczywiście wcześniej nic się nie wydarzy)
aqua1-23
jestem po wizycie - fałszywy alarm - uuuufffff - to nie wody - te są w normie - wydzielona zmieniła konsystencje
- młoda w porządku
kama - mi zdjęcie szwów tez przesunął tylko w druga stronę i do szpitala mam przyjść w przyszły wtorek 12.08 a nie w nd 10-ego - lekarz wierzy ze damy rade - zawsze to parę dni więcej tym bardziej ze gwiazda moja to wypasiona nie jest
i załatwiłam okuliste - fart ! z oczami tez wszystko gra wiec rodzimy naturalnie
rano sie zestresowałam ale teraz jestem happy i chyba wyskocze na lody
- młoda w porządku
kama - mi zdjęcie szwów tez przesunął tylko w druga stronę i do szpitala mam przyjść w przyszły wtorek 12.08 a nie w nd 10-ego - lekarz wierzy ze damy rade - zawsze to parę dni więcej tym bardziej ze gwiazda moja to wypasiona nie jest
i załatwiłam okuliste - fart ! z oczami tez wszystko gra wiec rodzimy naturalnie
rano sie zestresowałam ale teraz jestem happy i chyba wyskocze na lody
reklama
aqua1-23
Ewa, Matylda - dobrze ,ze wszystko w porządku
Sanya - dzielna jestes kobitka - juz bliziutko
Sanya - dzielna jestes kobitka - juz bliziutko
Podziel się: