reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Abigaill ja też mam nogi jak balony i zbytnio nie wiem co z tym robić,jeszcze trochę musimy wytrzymać kochana!

Anaklim a gdzie twoje wyniki??
Ja idę jutro do lekarza więc czekam z niecierpliwością.

Oj Ewa - to Ola rzeczywiscie szykuje sie na dorodnego bobasa;-):-D:-)
Aqua - zobaczysz minie 12dni, a ty nadal w dwupaku bedziesz...:-)

A my po wizycie u położnej.....
własciwie dwóch połoznych, bo jedna chyba sie szkoliła..
Co nastąpiło..
jutro mam spotkanie z lekarzem w sprawie wycieku siary z krwia z jednego kanalika, jak wspominałam wczesniej..:-(
w piątek mam kontrolę w szpitalu, ponieważ dwa tygodnie temu mała była na tym samym miejscu na siatce centylowej jak dzisiaj, wiec wniosek taki, ze nic nie przybrała na wadze, nie rośnie...:-(
...ja naprawde zazdrosciłam Wam wszystkich slicznych duzych brzuszków! wynikło z tego to, ze wcale nie powinnam cieszyc sie tym, ze mam mały, bo poki co to cholernie sie tym przejmuje i martwie. A zrzucic kg po ciazy i tak trzeba wiec pal licho z kg, puchnieciami itp, bo ja wszystko zniose zeby mieć zdrową dzidzie!!!
Rozkleiłam sie...

Olisska kochanie nie przejmuj się napewno wszystko z dzidzią w porządeczku.Będziesz miała śliczną i zdrową dzidzię zobaczysz.Cmokasa masz w nosek od Majeczki ;-)

Olisska - trzymaj sie dzielnie, ja też nie mam dużego brzuszka, a z Hanią wszystko jest w porządku :tak: u Ciebie będzie tak samo:)

Olisska - ja też nie mam dużego brzucha (ostatnio jakby przestał rosnąć) a lekarz co wizytę powtarza, że duża dzidzia będzie.... :tak: A po rozmiarach brzucha nie ma co oceniać... Może jakieś usg CI zrobią...?? Uszy do góry :happy2:

reklama
olisska- wszystko będzie dobrze, zobaczysz. A rozmiar brzucha przecież o niczym nie świadczy. Głowa do góry.

Do góry