reklama
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Abigaill ja też mam nogi jak balony i zbytnio nie wiem co z tym robić,jeszcze trochę musimy wytrzymać kochana!
Anaklim a gdzie twoje wyniki??
Ja idę jutro do lekarza więc czekam z niecierpliwością.
Anaklim a gdzie twoje wyniki??
Ja idę jutro do lekarza więc czekam z niecierpliwością.
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
a ja tylko odliczam dni do 10-ego fobia jakaś mnie dopadła
olisska82
Wrześniowa Mama '08
A my po wizycie u położnej.....
własciwie dwóch połoznych, bo jedna chyba sie szkoliła..
Co nastąpiło..
jutro mam spotkanie z lekarzem w sprawie wycieku siary z krwia z jednego kanalika, jak wspominałam wczesniej..:-(
w piątek mam kontrolę w szpitalu, ponieważ dwa tygodnie temu mała była na tym samym miejscu na siatce centylowej jak dzisiaj, wiec wniosek taki, ze nic nie przybrała na wadze, nie rośnie...:-(
...ja naprawde zazdrosciłam Wam wszystkich slicznych duzych brzuszków! wynikło z tego to, ze wcale nie powinnam cieszyc sie tym, ze mam mały, bo poki co to cholernie sie tym przejmuje i martwie. A zrzucic kg po ciazy i tak trzeba wiec pal licho z kg, puchnieciami itp, bo ja wszystko zniose zeby mieć zdrową dzidzie!!!
Rozkleiłam sie...
własciwie dwóch połoznych, bo jedna chyba sie szkoliła..
Co nastąpiło..
jutro mam spotkanie z lekarzem w sprawie wycieku siary z krwia z jednego kanalika, jak wspominałam wczesniej..:-(
w piątek mam kontrolę w szpitalu, ponieważ dwa tygodnie temu mała była na tym samym miejscu na siatce centylowej jak dzisiaj, wiec wniosek taki, ze nic nie przybrała na wadze, nie rośnie...:-(
...ja naprawde zazdrosciłam Wam wszystkich slicznych duzych brzuszków! wynikło z tego to, ze wcale nie powinnam cieszyc sie tym, ze mam mały, bo poki co to cholernie sie tym przejmuje i martwie. A zrzucic kg po ciazy i tak trzeba wiec pal licho z kg, puchnieciami itp, bo ja wszystko zniose zeby mieć zdrową dzidzie!!!
Rozkleiłam sie...
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Olisska kochanie nie przejmuj się napewno wszystko z dzidzią w porządeczku.Będziesz miała śliczną i zdrową dzidzię zobaczysz.Cmokasa masz w nosek od Majeczki ;-)
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Olisska - na pewno wszystko jest dobrze - buziaczki i uszy do góry
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Olisska - ja też nie mam dużego brzucha (ostatnio jakby przestał rosnąć) a lekarz co wizytę powtarza, że duża dzidzia będzie.... A po rozmiarach brzucha nie ma co oceniać... Może jakieś usg CI zrobią...?? Uszy do góry
reklama
Podziel się: