reklama
Majeczka32
Jestem szczęśliwa :)))
Ewa fajnie że wszystko w porządeczku,a Oleńka całkiem spora....i dobrze.Najważniejsze teraz będzie przed nami czyli porody!Ale damy radę i niedługo będziemy cieszyć się swoimi skarbami.
Ja wizytę mam w środę,dziś na toxo byłam i badaniu moczu.Zobaczymy co lekarz powie ale o tym skrobnę już w środę.Buziaki!
Ja wizytę mam w środę,dziś na toxo byłam i badaniu moczu.Zobaczymy co lekarz powie ale o tym skrobnę już w środę.Buziaki!
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Ewa - no spora córcia Ci sie szykuje - fajnie
- moje to takie chuchro malutkie - no nic będziemy dożywiać po porodzie
- pogadaj z Oleńka niech się już nie obraca
- a 22-gi to faktycznie niedalekoooo ...................i zaczniemy się rozdwajać
- Ewa ale z nas wrześniówki beda
- moje to takie chuchro malutkie - no nic będziemy dożywiać po porodzie
- pogadaj z Oleńka niech się już nie obraca
- a 22-gi to faktycznie niedalekoooo ...................i zaczniemy się rozdwajać
- Ewa ale z nas wrześniówki beda
Aqua, Ewa - super wrześnióweczki z Was będą, nawet w sierpniu...
a ja po dzisiajeszej wizycie - wszystko bez zmian, serducho bije jak dzwon, szyjka zamknięta na cztery spusty, ale dostalam czopki na noc bo w nocy za bardzo twardnieje mie brzuch, to dziwne że przecież leże i nic nie robię.... Pani doktor stwierdziła, że jest mała sznasa żebym urodziła przed terminem tak więc do 05.09 CZEKAMY...
kolejna wizyta 13.08, a potem muszę być grzeczna do 01.09...
a ja po dzisiajeszej wizycie - wszystko bez zmian, serducho bije jak dzwon, szyjka zamknięta na cztery spusty, ale dostalam czopki na noc bo w nocy za bardzo twardnieje mie brzuch, to dziwne że przecież leże i nic nie robię.... Pani doktor stwierdziła, że jest mała sznasa żebym urodziła przed terminem tak więc do 05.09 CZEKAMY...
kolejna wizyta 13.08, a potem muszę być grzeczna do 01.09...
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
oj Ewa faktycznie "porządna" ta twoja córa
a ja dzis odebrałam wyniki i hemoglobina nadal wysoko /12,5/ uffffffffffff
pozostałe wyniki tez OK
wiec dzis wizytka u doktorka i sie zobaczy ile moja Olka waży
a ja dzis odebrałam wyniki i hemoglobina nadal wysoko /12,5/ uffffffffffff
pozostałe wyniki tez OK
wiec dzis wizytka u doktorka i sie zobaczy ile moja Olka waży
ida- julcia nieduża była... w dniu narodzin ważyła 3300, a dla porównania w 36 tc (czyli tak jak teraz ola) miała 2200
sreberko- super, że wszystko w normie
ja dizs byłam na ostatnim pobraniu krwi:-) (morfologia i wr), za tydzień ginka pobierze posiew i wsio
sreberko- super, że wszystko w normie
ja dizs byłam na ostatnim pobraniu krwi:-) (morfologia i wr), za tydzień ginka pobierze posiew i wsio
reklama
Ewa Aqua - ważne że dziewczyny zdrowe a czy wrzsien czy sierpien i tak jestesmy z Wami :-)
A ja od wczoraj nogi spuchniete jak balony, ręce zresztą też, jeskieś porady, oprócz leżenia z nogami do góry co dziś czynię, pomocy dziewczyny/
A ja od wczoraj nogi spuchniete jak balony, ręce zresztą też, jeskieś porady, oprócz leżenia z nogami do góry co dziś czynię, pomocy dziewczyny/
Podziel się: