Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Ja też zaliczyłam wizytę dziś. Malutka ma się świetnie - rośnie książkowo, waży 1600g, wg usg jestem w ciąży o tydzień dalej. Ale taka rozbieżność to norma Szyjka pięknie trzyma, nic się nie dzieje. Następną wizytę mam dopiero za 4tygodnie, bo lekarz za 3 jedzie na urlop, a za 2 tyg nie ma sensu przychodzic, bo wsio jest w porządeczku. Przytyłam tylko 1,5kg, więc w normie
Anaklim - a skąd wie, że wymirami dziecko jest w porządku?? Wzorem naszych babć po brzuchu oceniła????
Aniam - jak wyniki dobre, to tylko się cieszyć A cisnienie.....małą kawka dobrze Ci zrobi
Artemida - spokojnie...bedzie dobrze Większość dzieciaków układa sie główką w dół, dlaczego Twoje maleństwo ma się wypiąć na świat ?
Matylda - trzymaj nogi razem, termin masz na wrzesień ;-)
Ewa - hemoroidy...ojojoj...bolesna dolegliwość....:-( Współczuję..... Oby się nie nasilało....
Anaklim - a skąd wie, że wymirami dziecko jest w porządku?? Wzorem naszych babć po brzuchu oceniła????
Aniam - jak wyniki dobre, to tylko się cieszyć A cisnienie.....małą kawka dobrze Ci zrobi
Artemida - spokojnie...bedzie dobrze Większość dzieciaków układa sie główką w dół, dlaczego Twoje maleństwo ma się wypiąć na świat ?
Matylda - trzymaj nogi razem, termin masz na wrzesień ;-)
Ewa - hemoroidy...ojojoj...bolesna dolegliwość....:-( Współczuję..... Oby się nie nasilało....