reklama
Kicia trzymaj sie cieplutko... Nogi do gory i jeszcze wytrzymajcie... A malej mow ze tu jeszcze nie wszystko gotowe na jej przyjscie i zeby poczekala... Moja koleżanka też tak miala i w koncu przenosila tydzien wiec bedzie dobrze... Tylko odpoczywaj!!!
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Kicia - trzymaj mocno nogi! Jeszcze conajmniej 1,5 miesiąca! Teraz dużo odpoczywaj i zdaj sę na lekarza! Trzymamy kciuki!
biała_dama
Mamusia Synusia
Kicia - trzymam mocno kciuki ! Będzie dobrze!
Wczoraj wyprosiłam usg bo już prawie 3 miesiące nie widziałam synusia i jakoś tak się bałam czy u niego wszystko w porządku ;-) Więc jest ślicznie odwrócony główką na dół, jest NA PEWNO chłopcem ( o to też się baliśmy) no i waży już 2 kg i wogóle jest śliczny :-):-):-)Pootwierał buzikę przy usg - pogadał do mamusi , wszystko w najlepszym porządku , bardzo sie cieszę i chciałam się z Wami podzielić tą radością
Wczoraj wyprosiłam usg bo już prawie 3 miesiące nie widziałam synusia i jakoś tak się bałam czy u niego wszystko w porządku ;-) Więc jest ślicznie odwrócony główką na dół, jest NA PEWNO chłopcem ( o to też się baliśmy) no i waży już 2 kg i wogóle jest śliczny :-):-):-)Pootwierał buzikę przy usg - pogadał do mamusi , wszystko w najlepszym porządku , bardzo sie cieszę i chciałam się z Wami podzielić tą radością
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
ja po wczorajszej wizycie mam sie tak....
Młoda 2kg i wszystko wg gina w lajlepszym porzadeczku
a mnie hemoglogina skoczyła do góry z 12 na 13,3
Młoda 2kg i wszystko wg gina w lajlepszym porzadeczku
a mnie hemoglogina skoczyła do góry z 12 na 13,3
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Kicia-dołańczam sie i trzymam kciuki ja w pierwszej ciąży też leżałam już od 6 miesiąca bo szedł mi już z bólami poród ale lekarze powstrzymali i urodziłam tylko 2 tygodnie przed terminem:-)
Biała Dama i Sreberko -dobrze że u was wszystko dobrze:-)
Biała Dama i Sreberko -dobrze że u was wszystko dobrze:-)
reklama
sreberko, biała_dama- super wieści
ja mam wizytę za tydzień, a w między czasie muszę też badania porobić... jak zwykle, najbardziej obawiam się hemoglobiny... ale może nie będzie tak źle, skoro wam sie podnosi, to może mi też...
aaa... wiecie co, odezwały mi sie hemoroidy i jak nigdy są cholernie bolesne dzwoniłam do ginki i kazała zapodać sobie posterisan.., hmmm łatwo powiedzieć przy takim bólu
ja mam wizytę za tydzień, a w między czasie muszę też badania porobić... jak zwykle, najbardziej obawiam się hemoglobiny... ale może nie będzie tak źle, skoro wam sie podnosi, to może mi też...
aaa... wiecie co, odezwały mi sie hemoroidy i jak nigdy są cholernie bolesne dzwoniłam do ginki i kazała zapodać sobie posterisan.., hmmm łatwo powiedzieć przy takim bólu
Podziel się: