reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
Witam wszystkie mamy ja wczoraj byłam u lekarza z córeczką wszystko ok,rośnie zdrowo waży już 760g.Ja się musze oszczędzać, ponieważ mam krótka szyjke macicy a pozatym wszystko ok.Pozdrawiam wszystkie mamy!
Witam serdecznie! już też po wizycie u lekarki morfologia ok:-), mocz ok:-) , ale niestety dzisiaj była powtórka z glukozy. Poprzedni wynik troszkę ponad normę:-(, wynik w poniedziałek. Serduszko ślicznie bije:-) chociaż położnej ciężko było znalęźć tętno, dzidzia rośnie:-) innych dolegliwości brak:-). Dziewczyny lężące - odpoczywajcie to już bliżej niż dalej pozdrowienia!!!
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Miło czytać, że dzieciąteczka mają się dobrze Dbajcie o siebie dziewczyny, pozwalajcie się rozpieszczać i oby tak dalej, w dobrych humorach !!
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
milo sie czyta takie pozytywne posty
moje wyniki tak jak myslałam znów poleciały :-(
jeszcze czekam na cukier ma byc w pon
no i w poniedziałek do gina - jestem stuknieta ciesze sie z wizyty u lekarza
moje wyniki tak jak myslałam znów poleciały :-(
jeszcze czekam na cukier ma byc w pon
no i w poniedziałek do gina - jestem stuknieta ciesze sie z wizyty u lekarza
kama32
Wrześniowe mamy'08
Aqua- no to w poniedziałek obie idziemy do lekarza:-). Też już nie mogę się
doczekać. Trochę mam kuperek ściśnięty ze strachu, ale wierzę,że będzie ok.
Abigaill- gratuluję grzecznej szyjki. Oby tak dalej. Moja w 14 tc skróciła się do 21mm. Wolę nie pytać lekarza ile ma teraz. Grunt to dobre nastawienie.
Zapomniałam w czwartek napisać, ze byłam na USG i moje Maleństwo waży już ok.1150 gramów. Wszystko jest w porządku. Tylko w jednym miejscu łożyska są jakieś puste przestrzenie. Wg. lekarza nie powinno to mieć wpływu na dalszy przebieg ciąży. Muszę jedynie uważać, by nie uderzyć się w brzuch. No to uważam.
doczekać. Trochę mam kuperek ściśnięty ze strachu, ale wierzę,że będzie ok.
Abigaill- gratuluję grzecznej szyjki. Oby tak dalej. Moja w 14 tc skróciła się do 21mm. Wolę nie pytać lekarza ile ma teraz. Grunt to dobre nastawienie.
Zapomniałam w czwartek napisać, ze byłam na USG i moje Maleństwo waży już ok.1150 gramów. Wszystko jest w porządku. Tylko w jednym miejscu łożyska są jakieś puste przestrzenie. Wg. lekarza nie powinno to mieć wpływu na dalszy przebieg ciąży. Muszę jedynie uważać, by nie uderzyć się w brzuch. No to uważam.
reklama
Podziel się: