reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

abigail - koniecznie leżakuj!!! będzie dobrze, ale musisz faktycznie się wyłączyć i odpoczywać:tak:

reklama
Witam wszystkie mamy ja wczoraj byłam u lekarza z córeczką wszystko ok,rośnie zdrowo waży już 760g.Ja się musze oszczędzać, ponieważ mam krótka szyjke macicy a pozatym wszystko ok.Pozdrawiam wszystkie mamy!

Witam serdecznie! już też po wizycie u lekarki morfologia ok:-), mocz ok:-) , ale niestety dzisiaj była powtórka z glukozy. Poprzedni wynik troszkę ponad normę:-(, wynik w poniedziałek. Serduszko ślicznie bije:-) chociaż położnej ciężko było znalęźć tętno, dzidzia rośnie:-) innych dolegliwości brak:-). Dziewczyny lężące - odpoczywajcie to już bliżej niż dalej pozdrowienia!!!

img-19092008011.jpg

Miło czytać, że dzieciąteczka mają się dobrze :tak: Dbajcie o siebie dziewczyny, pozwalajcie się rozpieszczać i oby tak dalej, w dobrych humorach :-D!!

hej
odebrałam dziś wyniki krwi. Super:)
cukier 84:)
hemoglobina 12,4:)
reszta też w normie.... noooo....

w środę wizyta i usg:-D

milo sie czyta takie pozytywne posty :tak:

moje wyniki tak jak myslałam znów poleciały :-(
jeszcze czekam na cukier ma byc w pon

no i w poniedziałek do gina - jestem stuknieta ciesze sie z wizyty u lekarza :rofl2: :rolleyes: :happy2:

Aqua - pewnie że sie ciesz , przynajmniej wiesz co się dzieje .. no i każda wizyta to już coraz mniej czasu leżakowania dla Ciebie .. podziwiam że jesteś taka wytrwała i dzielna ...

Witajcie,
przede wszystkim super czytać że u Was tak wszystko w porządku.

Ja chciałam się pochwalić, że dziś było USG szyjki i jest pieknie zamnknieta i ma 34 mm, wiecie kamior z serca :-) byle do 32 tc.
Buziaki

Aqua- no to w poniedziałek obie idziemy do lekarza:-). Też już nie mogę się
doczekać. Trochę mam kuperek ściśnięty ze strachu, ale wierzę,że będzie ok:tak:.

Abigaill- gratuluję grzecznej szyjki. Oby tak dalej. Moja w 14 tc skróciła się do 21mm. Wolę nie pytać lekarza ile ma teraz. Grunt to dobre nastawienie:-D.

Zapomniałam w czwartek napisać, ze byłam na USG i moje Maleństwo waży już ok.1150 gramów:happy:. Wszystko jest w porządku. Tylko w jednym miejscu łożyska są jakieś puste przestrzenie. Wg. lekarza nie powinno to mieć wpływu na dalszy przebieg ciąży. Muszę jedynie uważać, by nie uderzyć się w brzuch. No to uważam:tak:.

reklama
zahaczylam o przychodnie i odebralam wyniki z historycznego wymazu ;-)no i normalnie wsio w porzadku ... miejmy nadzieje ze to prawda :baffled:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry