reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

Anaklim - nie martw się kochana wszystko będzie ok..a Twoja królewna to już kawał królewny .. głowa do góry !!

reklama
Anaklim 3mam lapki za was.

Isunia no i jak to pobieranie:-D. Swoja droga to tez tam macie cywilizowany trzeci swiat.

Ja na uplawy dostalam dwa antybiotyki od niemry slaby a od polskiego mocny + masc +lactovaginal narazie jest oki, wzielam to od polskiego gina. 12 czerwca ide na test glukozy ale jak znan niemcow wynik dostane za miesiac:-D. Tak bylo z toksoplazmoza jak bym byla chora to przez miesiac po ptakach, ech szkoda gadac no a i tak musze zaplacic.

Olenka84 - ja tez od kilku dni odczuwam dziwny bol w pachwinie, kolezanka mowi ze tez tak w ciazy miala. Nie mam pojecia skad to sie bierze.

Kicia76
- a jak masz stosowac ten Lactovaginal? Bo moja gin. kazala mi to stosowac dopiero po zuzciu globulek... Zielona jestem w tych sprawach.

Karina najpierw byly globulki15 dni potem masc 7 dni i lactovaginal na odbudowe flory 10 dni. Tyle ze on taki w kapsulkach i ciezko bylo to aplikowac, gubily mi sie po drodze:sorry2:.

Anaklim - nie martw sie, zobaczysz ze wszystko bedzie oki. Uwierz mi ja stara wiedzma jestem ;-)
Gratuluje pieknej, dorodnej ksiezniczki.

anklim czyli co przeczucia matki to przeczucia ... kochana najwazniejsze nic sie nie denerwuj i nie mysl !!!!!!!!!!!!!!! albo mysl tylko pozytywnie ... bedzie dobrze bo musi !!!!!!!!!!!!! Dobre Janioly czuwaja nad Toba i Twoja malutka ksiezniczka ... goraco wierze ze bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczynki co do wymazu to jakos poszlo ;-):tak:az tak ciezko pobrac go nie bylo - teraz moge lekcji udzielac ;-)
tylko sam fakt samoobslugi jest dosc smieszny ... no ale ok ...
ja juz wczesniej bylam u GP z uplawami, dostalam clotrimazolum w globulce i kremie (czy jak sie to pisze) ... pomoglo na tydz :baffled:
na szczescie z polski mam lactovaginal plus tamtum rosa ... wiec jakos az tak zle nie jest ... poprostu dziadostwo nawraca sie czesto i chcialam miec pewnosc ze to tylko ciazowa dolegliwosc a nic powaznego ... no ale z ta samoobsluga mnie rozwalili :-D:-D:-D

anaklim - wszystko bedzie dobrze - uszęta w góre
- mnie znów w szpitalu straszyli,ze wody mi odchodza ale zbadali to dopiero po paru dniach - tak sie przejmowali - na szczescie pomylili sie wiec wszystko jest mozliwe ...

a czasem lepiej jest wiedziec wczesniej i poprostu brac leki, stosowac dietke i uwazac na siebie i dzidziolaa

ja po antykoterapii - czy jak tam sie to nazywa zostałam tak pieknie wyjałowiona, ze grzybiczke mam jak ta lala i jakas chol...ą wydzieline ktorej nie moge sie pozbyc bo leże i ona nie ma jak ujść - biore cały czas jakieś cuda-wianki globułki itp ale poprawy to nie widze

reklama
aqua- ja w kwietniu miałam okropny stan zapalny. Stosowałam wtedy do podmywania Tantum Rosa- przez trzy dni. Przyniosło mi to dużą ulgę. Natomiast na codzien do mycia stosuję płyn do higieny intymnej Pliva Fem. Kupisz go w aptece. Kosztuje ok. 25 zł. Polecił mi go lekarz i jak dotąd jest w porządku. Spróbuj, może Ci to pomoże.

analkim-głowa do góry. Na pewno wszystko jest w porządku

Do góry