aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
kama - stosuje Tantum Rosa, żel przeciw bakteryjny , globułki ale wydzielina i tak jest - podobno to nie jest ze stanu zapalnego bo robili mi posiew i jest czysto tylko takie dziadostfo mi sie zbiera i boje sie zeby z tego nie było jakiegoś stanu zapalnego bo po opertacji to raczej nie jest wskazane zeby cos sie tam przyplątało
dziekuje za info kupie sobie ten zel
ale do optymistycznej wersji zdjęcia pasów -szwów i czegoś tam jeszcze zostało 10 tyg - wiec odliczm i wierze ze sie uda - lekarze oczywiscie w to nie wierza (uwazaja ze urodze wcześniej)ale ja umówiłam się z Alą ze damy jakos rade i tak bedzie !!!!!!!!!
w szpitalu tez mi mówili ze strace to dziecko a prosze juz 27 tydzień a my razem i tak do końca
dziekuje za info kupie sobie ten zel
ale do optymistycznej wersji zdjęcia pasów -szwów i czegoś tam jeszcze zostało 10 tyg - wiec odliczm i wierze ze sie uda - lekarze oczywiscie w to nie wierza (uwazaja ze urodze wcześniej)ale ja umówiłam się z Alą ze damy jakos rade i tak bedzie !!!!!!!!!
w szpitalu tez mi mówili ze strace to dziecko a prosze juz 27 tydzień a my razem i tak do końca