reklama
Anaklim - wszytskobędzie dobrze..., najważniejsze że Mala zdrowa...hmm...przyzwuczaiłas się już do myśli, że to jednak dziewczynka będzie??????;-)
Aqua - pewien mądry człowiek napisał (teraz pewnie przekręce): "serce i dusza, bardziej mówi do mnie , niż mędrca szkiełko i oko" - to już 27 tygodni z Ala pod sercem i tak będzie do tego najbezpieczniejszego końca...
Ajako - u mnie pępęk te nadal schowany...
Aqua - pewien mądry człowiek napisał (teraz pewnie przekręce): "serce i dusza, bardziej mówi do mnie , niż mędrca szkiełko i oko" - to już 27 tygodni z Ala pod sercem i tak będzie do tego najbezpieczniejszego końca...
Ajako - u mnie pępęk te nadal schowany...
aaaaaaaaaa no to dobrze, bo juz sie zamartwialam hehehe, ja sie jak durna wszystkim przejmuje............nie wiem chyba mam za duzo wolnego czasu i za duzo mysle o tym wszystkim.........a to brzuch nie taki, a to pepek............marudze normalnie.........i wariuje tez...............i cos nie moge jakos myslec pozytywnie...........mam nadzieje, ze to nie sa jakies wewnetrzne, matczyne sygnaly i przygotowanie mojej psyche na cos zlego tfu tfu............
oprocz gina, kobieta w ciazy powinna tez miec jakies konsultacje psychologiczne.......moim skromnym zdaniem................ale dobrze, ze mamy chociaz siebie i za to Wam dziekuje!!!!!!!!!!!!
oprocz gina, kobieta w ciazy powinna tez miec jakies konsultacje psychologiczne.......moim skromnym zdaniem................ale dobrze, ze mamy chociaz siebie i za to Wam dziekuje!!!!!!!!!!!!
laski Wy sie nie nasmiewajcie..........tak to jest jak sie jest pierwszy raz w ciazy i do tego ma sie duzo wolnego czasu na rozmyslania i stekania................:-):-):-)
moj maz ostatnio stwierdzil, ze jak bede tak przewrazliwiona na punkcie dziecka jak teraz zanim sie wogole pojawi, to on sie ze mna wykonczy hehehe
moj maz ostatnio stwierdzil, ze jak bede tak przewrazliwiona na punkcie dziecka jak teraz zanim sie wogole pojawi, to on sie ze mna wykonczy hehehe
ajako dla mnie to nic smiesznego ... tez mialam takie schizy a i teraz mimo drugiej ciazy cos mi tam odbija ;-)
co do pepka to mi sterczal przy martynie gdzies do 7 miecha, pozniej brzuch sie zrobil tak duzy ze pepek zaginal kompletnie, odnalazl sie po porodzie - ale niestety sterczacy ...
co do pepka to mi sterczal przy martynie gdzies do 7 miecha, pozniej brzuch sie zrobil tak duzy ze pepek zaginal kompletnie, odnalazl sie po porodzie - ale niestety sterczacy ...
Pycha
mama Mai i Marty
ajako ciesz się ze ci jeszcze nie wyszedł, bo mój już dawno wystaje i jakoś mi to wcale się nie podoba nawet moja córcia powiedziała mi: ale masz brzydki pępuch, taki kapelusz
reklama
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
ajako dziewczynki mają rację im miej stresów tym dzidzia szczęśliwsza:-)
ja dziś byłam na obciążeniu glukozą, niepotrzebnie siedziałam 1h w poczekalni bo mogłam sobie glukozę łyknąć w domku i wtedy przyjść tylko na pobranie..........
po wypiciu tego ulepka zrobiło mi się słabo, zaczęło mnie suszyć jakbym litra obaliła wczoraj i miałam ochotę położyć się pod krzesłami i zdusić komara. ledwo do domu dojechałam........
wyniki do odebrania jutro przed wizytą u ginki..........
ja dziś byłam na obciążeniu glukozą, niepotrzebnie siedziałam 1h w poczekalni bo mogłam sobie glukozę łyknąć w domku i wtedy przyjść tylko na pobranie..........
po wypiciu tego ulepka zrobiło mi się słabo, zaczęło mnie suszyć jakbym litra obaliła wczoraj i miałam ochotę położyć się pod krzesłami i zdusić komara. ledwo do domu dojechałam........
wyniki do odebrania jutro przed wizytą u ginki..........
Podziel się: