reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

reklama
Brałam dokładnie taką samą dawkę i również bez badań hormonalnych. Pewnie pani doktor woli zabezpieczyć dodatkowo twoją ciążę. Nie denerwuj się - wszystko będzie dobrze....

dzis jeszcze na wszelki wypadek mam dzwonić to lekarza znajomego z warszawy, żeby się upewnić...ale najchętniej nic bym nie brała...a swoją drogą masz jakieś sposoby na zatwardzenia??

W skrajnych sytuacjach sprawdza się u mnie kiszona kapusta w duuuużych ilościach i duuuużo suszonych śliwek...

Dziewczyny mi na zatwardzenie ginekolog zapisał BOLDALOIN to ziołowe i jak kupowałam to pani mi w aptece jeszcze sprawdzała czy na pewno mogę to brać,pozdrawiam Maja :-)

omega- gratuluje córeczki!!!

okruszku
- na zatwardzenia mi pomagają jabłka ze skórką w dużej ilości, śliwki i woda:tak::tak:

okruszek a mi na zatwardzenia pomogła maślanka i pomarancze w duzej illości
ponoc kiwi jest calkiem niezłe...
tez miała przepisany srodek na zaparcia ale jak doczytałam na co sie rozkłada to wolałam zrobic to bardziej naturalnie zwłaszcza ze na kazdym takim srodku pisza nie wskazane w ciazy :baffled:

reklama
Ja tez preferuje naturalen sposby, zwlaszcza ze ejst ich sporo, mi pomga kompot z szuonych owocow i duzo wody

Do góry