reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH:-)
ja już po wizycie, wszystko u nas ok. drugi raz słyszałam serduszko, choć "pestka" uciekała jak mogła. poza tym wszystko pozamykane jak należy.
przytyło mi się 3 kg wciągu trzech tygodni mam zaleconą dietę i nałożone embargo na słodycze :-(
kolejna wizyta 19-go maja rado a wieczorem upragnione USG połówkowe. może wtedy dowiemy się kto zajmuje moje M1.

reklama
Ja dziś byłam na USG , wszystko jest ok , fotek mam 15 sztuk , dzidzia waży 400gram .. termin bez zmian 08.09.. No i chłopak jak był tak jest ... jakaś równowaga dla tego waszego babińca musi być !!!!!!!!!! czyli będzie Szymek :))

klajo- to problem z gerwazym sam się rozwiązał:-D

dziewczyny- gratuluję!!!

no istny babiniec nam sie robi:):)

hmmm... i czy tylko moje bebe waży juz ponad 500 g??? ale pewnie dlatego, że to jednak sierpniaczek:-)

Ewa - Ty " maluszku " gdzie ty miescisz takiego bejbika .. ale miedzy nami jest prawie dwa tygodnie a teraz jest okres kiedy dzidzia szybko rosnie, to pewnie dlatego tak jest ...

Ewa - dokładnie... gerwazego nie będzie..., za to szykuje się nam Ania bądź Olga...

Dziewczyny martwi mnie trochę ten mieśniak, miałayście kiedys problem z mięśniakami?

Klajo - niestety, ja też Ci nie pomogę, nigdy nie zetknęłam się z tym problemem. A co w ogóle powiedziała Ci twoja ginekolog? Jaki ma to wpływ na ciążę, czy niesie ze sobą jakieś niebezpieczeństwa?
I Ty się dobrze zastanów nad tą Anią... ja Ci mówię...

Klajo, ja nie mialam, ale kolezanka tak, ale dokaldnie nie pamietam co i jak, wiem ze urodziła wielka i zdrowa corke. Dziewczyny maja racje, dokładnie wypytaj lekarke, ale zdaje sie, ze to częsty problem.
Ja tez bylam dzisiaj u gina, serduszko slyszalam:-D, nawet roche mi sie łezki zakręciły. Wszytko OK, tylko czemu mnie wciąż cos kłuje???:-(

reklama
Do góry