reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

ja jeszcze dopisze calvin klein. ostatnio zakupiona euphoria przyprawia mojego meza o zawrot glowy :-D:-p

donkat- ja osobiscie lubie kiedy moj maz kojarzy mnie z jednym zapachem ;-) dlatego nie zmieniam czesto perfum. no i kocham kiedy ludzie mnie pytaja jakich perfum uzywam (w tym kolezanki z pracy :-p). kiedys uzywalam garbielli sabatini (jeszcze jako malolata w ogolniaku) i myslalm, ze padne z dumy kiedy moj nauczyciel angielskiego zapytal przy calej klasie czego uzywam albo kiedy kolega z silowni mojego M pytal go czym sie perfumuje bo chce swojej dziewczynie kupic to samo :-D;-) ach... to byly czasy :-D:-D

reklama
Wiem, wiem...ze spotkan naszych. ..bo Angelem to pachniesz na kilometr :-p:-)
ja jeszcze dopisze calvin klein. ostatnio zakupiona euphoria przyprawia mojego meza o zawrot glowy :-D:-p

donkat- ja osobiscie lubie kiedy moj maz kojarzy mnie z jednym zapachem ;-) dlatego nie zmieniam czesto perfum. no i kocham kiedy ludzie mnie pytaja jakich perfum uzywam (w tym kolezanki z pracy :-p). kiedys uzywalam garbielli sabatini (jeszcze jako malolata w ogolniaku) i myslalm, ze padne z dumy kiedy moj nauczyciel angielskiego zapytal przy calej klasie czego uzywam albo kiedy kolega z silowni mojego M pytal go czym sie perfumuje bo chce swojej dziewczynie kupic to samo :-D;-) ach... to byly czasy :-D:-D
Ja tez uwielbiam byc kojarzona z zapachem..."swoj czas" mial Wish Choparda - nie bylo osoby ( mezczyzny glownie:-p:-D) ktora/y by nie sptal/a czym tak pieknie pachne:-p:-D
A Calvin jest sliczny tylko tez malo trwaly:sorry2::-(

ja sobie go chwale. choc rzeczywiscie swego czasu uzywany hugo boss (deep red) wydawal mi sie trwalszy.
tak jeszcze odnosnie ceny- rzeczywiscie na allegro mozna dostac oryginaly ciut taniej. ja osobiscie zaopatruje sie we wloszech. zawsze kilka dych mi zostaje w kieszeni.

Wiem, wiem...ze spotkan naszych. ..bo Angelem to pachniesz na kilometr :-p:-)
Aż tak :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja tez uwielbiam byc kojarzona z zapachem..."swoj czas" mial Wish Choparda - nie bylo osoby ( mezczyzny glownie:-p:-D) ktora/y by nie sptal/a czym tak pieknie pachne:-p:-D
A Calvin jest sliczny tylko tez malo trwaly:sorry2::-(
Muszę sprawdzić co to skoro tak chwalisz:tak:

Edit: mogłabyś dać jakiegoś linka czego mam szukać bo widzę że są różne butelki ???

ja sobie go chwale. choc rzeczywiscie swego czasu uzywany hugo boss (deep red) wydawal mi sie trwalszy.
tak jeszcze odnosnie ceny- rzeczywiscie na allegro mozna dostac oryginaly ciut taniej. ja osobiscie zaopatruje sie we wloszech. zawsze kilka dych mi zostaje w kieszeni.

Też go kiedyś miałam ładny:tak:

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o perfumy to wiele zależy również od właściwości, ciepłoty, ph naszej skóry itd. Przez długi czas używałam J'adore Diora i jak dla mnie był rewelacyjny i również wiele osób pytało czym pachne, natomiast na mojej koleżance pachniały fatalnie i sama stwierdziła, ze nie może ich używać. Obecnie używam Hipnotic Poison Diora i jak dla mnie jest fantastyczny. Od czasu do czasu używam lżejszego Hypnose Lancome ale nie jest zbyt trwały.

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o perfumy to wiele zależy również od właściwości, ciepłoty, ph naszej skóry itd. Przez długi czas używałam J'adore Diora i jak dla mnie był rewelacyjny i również wiele osób pytało czym pachne, natomiast na mojej koleżance pachniały fatalnie i sama stwierdziła, ze nie może ich używać. Obecnie używam Hipnotic Poison Diora i jak dla mnie jest fantastyczny. Od czasu do czasu używam lżejszego Hypnose Lancome ale nie jest zbyt trwały.
tez go kiedys przerabialam :tak: cudny. chyba jak mi sie obecne perfumy skoncza to do niego wroce (czyli za jakis rok :-D)

Hruda, słyszałaś o tych kosmetykach? Laboratorium Kosmetyczne AVA
Kupiłam krem do twarzy i chciałabym Cię prosić o opinię :-p
Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl alcohol, Cetyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Soybean Oil, Camellia Sinesis Leaf Extract, Dimethicone, Lecithin, Carnitine, Ubiquinone, Xanthan Gum, Triethanoloamine, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantion, Phenoxyethanol, EDTA, Perfume.

reklama
mam nadzieję że nic ci po nim nie będzie ja kiedyś w swojej głupocie kupiłam całą serię z tej firmy i to dość drogą bo to była jakaś linia ekologiczna
zaraz po zastosowaniu zrobiły mi się wielkie czerwone wypieki na twarzy jak po oparzeniu słonecznym więc dałam je siostrze tak samo w akcie desperacji wysmarowałam tymi kremami mojego W (nawet domestos by mu nie zaszkodził) efekt był taki sam :szok:

Do góry