justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja z Avonu jak już kupuję to krem do rąk,bo odpowiada mi konsystencja, żel pod prysznic lub jakiś perfum.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i od czasu do czasu kremy do twarzy ale to z prezentów;-) Ja na nich nie narzekamJa z Avonu jak już kupuję to krem do rąk,bo odpowiada mi konsystencja, żel pod prysznic lub jakiś perfum.
A mi cos sie zdaje ze jakis czas temu pisalas ze skarzyzs z sie na bardzo sucha cere...i od czasu do czasu kremy do twarzy ale to z prezentów;-) Ja na nich nie narzekam
oczywiście, ale to było przed ich stosowaniem ( używam od około 2 m-cy)jeśli chodzi o twarz.................... :-)A mi cos sie zdaje ze jakis czas temu pisalas ze skarzyzs z sie na bardzo sucha cere...
Ja z Avonu jak już kupuję to krem do rąk,bo odpowiada mi konsystencja, żel pod prysznic lub jakiś perfum.
Krem do rąk neutrogena albo czerwony garnier polecamnie zamienie na zadne inne jednego ich kremu do rak i perfumy tez mi sie bardzo podobaja. przyzywczailam sie do tego stopnia, ze inne zapachy na mnie mi sie nie podobaja