reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
Ja byłam konsultantka Avonu jeszcze parę lat temu i miałam kosmetyków cała łazienkę zastawiona plus półki w pokoiku. Ale czy one były dobre?-nie jestem w stanie ocenić. Obecna moja wiedza na ich kosmetyki -jest zerowa, bo moja styczność z nimi polega na oglądnięciu katalogu. :zawstydzona/y:

mówiąc szczerze ja nie wierzę zbytnio w to że kosmetyki (jakiekolwiek) mogą jakoś szczególnie poprawić moją skórę fakt że używam ale robie to bo działa to raczej na moją psychikę :-p
myślę że jak ktoś ma dobre geny to będzie miał dlugo ładną cerę oczywiście można sobie zaszkodzić i to bardzo paląc dużo pijąc albo przesadzając z solarką albo słońcem duże znaczenie ma też dieta ale gdyby te wszyskie kremy miały takie cudowne działanie to czy te amerykańskie gwiazdy wyglądałyby jak wybotoksowane monstra :sorry2:

nie zamienie na zadne inne jednego ich kremu do rak i perfumy tez mi sie bardzo podobaja. przyzywczailam sie do tego stopnia, ze inne zapachy na mnie mi sie nie podobaja:sorry2:
Krem do rąk neutrogena albo czerwony garnier polecam
Co do "perfum" z Avonu to niektóre są ok tylko mało trwałe no i chciałam ostrzec przed tym nowym zapachem z avonu co był w ostatnim katalogu bo ja dostałam od niego wysypki na dekolcie i dziwne bo po innych mi nic nie było ale ten ostatni mnie zwiódł i chyba wytaczam stanowcze nie dla Avonu

reklama
Luandzia trafiłaś idealnie w moje rozterki:confused:
na TVN style jest program gdzie testują różne kosmetyki od tanich po bardzo drogie i wyniki są dla mnie zaskakujące:szok: chyba faktycznie bardzo wiele zależy od genów słońca i odżywiania a kosmetyk tylko delikatny dodatek...

jeśli chodzi o Avon to nie lubie ich produktów:no: tylko perfumy ale je kupuje na allegro bo są owiele tańsze...

dziewczyny a co myślicie i tabletkach poprawiających nasz wygląd np capivit A+E itp??

Do góry