reklama
izabela352
Fanka BB :)
tezmialam pytac o te witaminy.
ja uzywam perfecty na noc (tej z aloesem) i jestem zadowolona. rano nie wstaje z wysuszona cera.
co do nowego kremu z bielendy to na razie moge powiedziec tylko, ze super szybko sie wchlania.
hruda- czy nie jest bledem uzywanie kosmetykow roznych firm czy chocby serii?
ja uzywam perfecty na noc (tej z aloesem) i jestem zadowolona. rano nie wstaje z wysuszona cera.
co do nowego kremu z bielendy to na razie moge powiedziec tylko, ze super szybko sie wchlania.
Wykoczycie mnie tymi pytaniami;-)ale coz - klient nasz pan!
Co do suplementacji apropos polepszenia stanu cery jestem bardzo za W swoim gabinecie bede takze prowadzic doradztwo suplementacji (jedna firma mnie molestuje) bo uwazam ze zlozona terapia - na zewnatrz i wewnatrz moze przyniesc trwale i wdoczne rezulaty. Sa firmy ktore specjalizuja sie w tego typu suplementach jak np Capivit czy Farmona. Ale jak dobrze poszukac to zarowno spirulina, czy cynk, czy skrzyp etc...poprawia to co kremami poprawic nie zdolamy. Wystarczy wybrac sie do dobrego sklepu zielarskiego czy apteki i poszukac!:-)
Przyznam sie ze bardzo rzadko stosuje polskie kosmetyki drogeryjne ( tylko ekologiczne:-))wiec coz moge rzec...jak juz kiedys pisalam - kazda firma ma swoje diamenciki i grzeszki...Aha! AVA stosowalam ale zel pod oczy podraznil mi powieki...i jesli kazano mi by wybrac z tych firm jedna - to Lirene - ze wzgledu na postep i inowacje...ale i ten ( zel do demakijazu) wysuszal mi skoredzis dluzej przystanelam przy polkach z kremami i mam jeszcze pytanie do takich firm, jak: Soraya, Perfecta, Celia, EVa, Eris (Lirene).
Hrudzia, ekspercie, wypowiedz sie;-)
Zawsze stosowanie serii przynosi pewnosc ze nie przestymuluje sie skory i za bardzo obciazy np konserwantami ( kazda firma ma swoja liste konserwantow) i jesli nalozy sie na skore kilka produktow roznych firm to ilosc np konserwantow czy silnych skladnikow aktywnych moze sie bardzo powiekszyc i albo podraznic albo przestymukowac co tez moze objawiac sie alergia lub zlym stanem skory. Dotyczy to szczegolnie cer reaktywnych czyli sklonnych do podraznien.tezmialam pytac o te witaminy.
Co do suplementacji apropos polepszenia stanu cery jestem bardzo za W swoim gabinecie bede takze prowadzic doradztwo suplementacji (jedna firma mnie molestuje) bo uwazam ze zlozona terapia - na zewnatrz i wewnatrz moze przyniesc trwale i wdoczne rezulaty. Sa firmy ktore specjalizuja sie w tego typu suplementach jak np Capivit czy Farmona. Ale jak dobrze poszukac to zarowno spirulina, czy cynk, czy skrzyp etc...poprawia to co kremami poprawic nie zdolamy. Wystarczy wybrac sie do dobrego sklepu zielarskiego czy apteki i poszukac!:-)
donkat
jeśli chodzi o Avon to nie lubie ich produktów tylko perfumy ale je kupuje na allegro bo są owiele tańsze...
Asiek, natchnelas mnie i popatrzylam na allegro. szokjaka roznica wcenach zapachow. to ja tyyyle razy przeplacalam -durna pala!
izabela352
prosze was nie mowcie, ze jestescie zadowolone z perfum a avonu przeciez one pachna tylko piec minut! co jak co ale w perfumy lubie zainwestowac. ostatnio kupilam duzy flakon drogich perfum i wiem, ze starczy mi na conajmniej rok i ze jak sie spsikam rano to wieczorem jeszcze je czuc. z avonu musialabym kupic kilka butelek... ale to tylko moje skromne zdanie.
hruda- nie gniewaj sie o to molestowanie pytaniami. kogo mamy spytac jak nie ciebie? w drogeriach zazwyczaj pracuja panie, ktore sie na tym kompletnie nie znaja i proponuja zawsze te najdrozsze kosmetyki albo te, ktore sie najczesciej sprzedaja.
hruda- nie gniewaj sie o to molestowanie pytaniami. kogo mamy spytac jak nie ciebie? w drogeriach zazwyczaj pracuja panie, ktore sie na tym kompletnie nie znaja i proponuja zawsze te najdrozsze kosmetyki albo te, ktore sie najczesciej sprzedaja.
Sie nie gniewamprosze was nie mowcie, ze jestescie zadowolone z perfum a avonu przeciez one pachna tylko piec minut! co jak co ale w perfumy lubie zainwestowac. ostatnio kupilam duzy flakon drogich perfum i wiem, ze starczy mi na conajmniej rok i ze jak sie spsikam rano to wieczorem jeszcze je czuc. z avonu musialabym kupic kilka butelek... ale to tylko moje skromne zdanie.
A co do perfum - to podpiisuej sie pod tym co napisala Izabela. I nie daltego ze to Avon. Wole zainwestowac ( z allegro - i tak taniej) w dobre perfumy a jakosc( zapach sie "buduje" tzn zmienia w ciagu dnia) i trwalosc ( wystarczy 2-3 "psiki") inna...ale i wsrod "drozszych" bywaja miernoty jesli chodzi o trwalosc np Kenzo, Armani.
Polecam Guerlaina, Diora, Choparda, TieryMuglera, Hermesa itp jesli chodzi o jakosc...a zapach? to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje:-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja w zasadzie z Avonu używam 1 White summer, to taki mój na lato,a ogólnie mój ukochany Chanel-Chance. Nie jest super drogi,a naprawdę wydajny. W zeszłym roku dostałam na imieniny 100 od S, we wrześniu minie rok,a ja mam jeszcze połowę.
reklama
Sie nie gniewam
Polecam Guerlaina, Diora, Choparda, TieryMuglera, Hermesa itp jesli chodzi o jakosc...a zapach? to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje:-)
Podziel się: