reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Niewiele slyszalam o tej firmie...ale micele(technologicznie skonstruowane czasteczki myjace) moge polecic bo choc nie maja z natura wiele wspolnego to rzezcywiscie ladnie usuwaja zanieczyszczenia, nie podrazniaja i nie powoduja sciagania skory.

Dzięki Hrudzia:-) ja szczerze powiedziawszy też natchnęłam sie na tę firmę dzięki przyjaciółce która mi poleciła ten płyn bo niedrogi i naprawdę dobrze usówa makijaż z oczu a jednocześnie ich nie podrażnia:tak:

reklama
tez sobie chwale balsamy z garniera i z lirene.
hruda- ja dalej bede meczyc o tych kremach bo wlasnie musze kupic nowy na dzien, bo mi sie konczy.
czy ja dobrze rozumiem? zamiast kupowac drogiego z vichy lepiej zrobie jesli kupie tani z bielendy? czy naprawde jest on skuteczniejszy?

tez sobie chwale balsamy z garniera i z lirene.
hruda- ja dalej bede meczyc o tych kremach bo wlasnie musze kupic nowy na dzien, bo mi sie konczy.
czy ja dobrze rozumiem? zamiast kupowac drogiego z vichy lepiej zrobie jesli kupie tani z bielendy? czy naprawde jest on skuteczniejszy?
Trudno orzec bo zarowno i vichy jak i bielenda ma swoje brylanciki a i tez kazdy co innetgo lubi...ale mysle ze moga byc zblizone jakosciowo a przynajmniej w kieszeni ci wiecej zostanie. Z bielendy eco care jest ok i czarna oliwka...a vichy nie probowalam - z zasady:-p;-)

za namowa Hrudzi kupiłam dzis oliwkowe masło do ciała z Bielendy i faktycznie jestem zadowolona:tak::tak::tak::tak: zastanawiam sie czy inne ich kosmetyki tez sa dobre ,szczerze nigdy wczesniej tej firmy nie używałam..

Hrudzia a tak tu wymieniamy różne firmy a chyba nie padła jeszcze Ziaja:baffled: choć moze się mylę;-) co o jej kosmetykach sądzisz?

Hrudzia a tak tu wymieniamy różne firmy a chyba nie padła jeszcze Ziaja:baffled: choć moze się mylę;-) co o jej kosmetykach sądzisz?
Raczej bardzo proste sklady po ktorych nie mozna sie spodziewac cudow...takie mazidla ale za uczciwa ( niska) cene:-) Stosowałam tylko smietanke i tonik - ok ale bez rewelacji.

reklama
Do góry