No bo mazidlo przeciez njazwyklejszeJa mam podobny (dostałam), bo ochronny krem odżywczy i też nie mogłam nigdzie znaleźć składu, a pudełko od razu wyrzuciłam. Nie jestem zadowolona z tego kremu, jak dla mnie za mocno pachnie i w sumie nic mojej skórze nie dał
Mam pytanie - nie tylko do Majandry - co was sklania do kupna akurat tego kremu? np nivea, czy innego? Reklama czy rady znajomych?Czy moze wygoda i powszechna dostepnosc tego produktu? A moze brak rady specjalisty itp
To go obczaje jak bede dzis w RossmanieniveA visage
Ale juz znalazlam
Skład: Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclomethicone, Cetyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Oil, Tapioca Starch, Taurine, Tocopheryl Acetate, Prunus Dulcis, Calendula Officinalis, Glycine Soja, Aloe Barbadensis, Sodium Carbomer, Titanium Dioxide, Trimethoxycaprylylsilane, Trisodium EDTA, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, BHT, Limonene, Linalool, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha- Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Parfum.
Na niebiesko to co powszechne i do zaakceptowania. Na zielono to ci naturalne ale nic wyszukanego - czyli ten aloes, wyciag z nagietka, olej/wyciag z migdala. Na czerwono zaznaczylam to co wg mnei nei powinno byc w dobrym kremie - wypelniczei konserwany. Ale i tak pus ze krem nie ma oleju parafinowego...na koncu sa perfumy i wg mnie starsznie ich duzo - po co?
Ostatnia edycja: