izabela352
Fanka BB :)
tak was podczetuje i sie zastanawiam. osobiscie uzywam roznych kremow od bielendy przez lirene po nivea. do tej pory glownie sugerowalam sie cena ale jak tak pomysle to przeciez nie zuzywam 7 kremow na miesiac. jeden zazwyczaj wystarcza mi na 2-3 miesiace. a, ze uzywam 3 kremow- na dzien, na noc i pod oczy mozna uznac, ze jeden w miesiacu musze kupic. i powiedzcie mi teraz czy 30zl za krem jeden raz w miesiacu to naprawde tak duzo?
hruda- juz o tym kiedys pisalas ale nie kaz mi teraz szukac, gdzie kupie takie kremy? i czy sa naprawde skuteczne? szukam nawilzajacego kremu do twarzy i jak do tej pory nie znalazlam zadnego, ktory by mnie satysfakcjonowal. do tego pojawiaja sie pierwsze kurze lapki kiedy sie usmiecham i jestem przerazona!
hruda- juz o tym kiedys pisalas ale nie kaz mi teraz szukac, gdzie kupie takie kremy? i czy sa naprawde skuteczne? szukam nawilzajacego kremu do twarzy i jak do tej pory nie znalazlam zadnego, ktory by mnie satysfakcjonowal. do tego pojawiaja sie pierwsze kurze lapki kiedy sie usmiecham i jestem przerazona!