reklama
z czystym sumieniem polecam lakiery tej firmy
SALLY HANSEN PRISMS 3D TĘCZA MANDARIN GARNET PROM (673099077) - Aukcje internetowe Allegro
rewelacja sa naprawde trwale (ponad tydz wytrzymują) co prawda ja kupiam do nich jeszcze sobie utrwalacz lakieru równiez tej firmy i jestem bardzo zadowolona
SALLY HANSEN PRISMS 3D TĘCZA MANDARIN GARNET PROM (673099077) - Aukcje internetowe Allegro
rewelacja sa naprawde trwale (ponad tydz wytrzymują) co prawda ja kupiam do nich jeszcze sobie utrwalacz lakieru równiez tej firmy i jestem bardzo zadowolona
wlasnie kupilam sobie taki zestaw kosmetyków
co prawda w saszetkach ale za to jaka cena :-)
NIVEA natural beauty**NOWOŚĆ**80 ml (689018166) - Aukcje internetowe Allegro
co prawda w saszetkach ale za to jaka cena :-)
NIVEA natural beauty**NOWOŚĆ**80 ml (689018166) - Aukcje internetowe Allegro
donkat
Fanka BB :)
chcialabym podac Hrudzie do oceny sklady 2 kremow, zeby wiec sie nie trudzyc i nie spisywac z opakwoania, to wolalabym skopiowac z netu, ale za diabla nie moge znalezc takiej strony, zeby podany byl sklad! najgorsze jest, ze na stronie nivea(ta marka) tez nie ma:-(
pomocy!
pomocy!
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
chcialabym podac Hrudzie do oceny sklady 2 kremow, zeby wiec sie nie trudzyc i nie spisywac z opakwoania, to wolalabym skopiowac z netu, ale za diabla nie moge znalezc takiej strony, zeby podany byl sklad! najgorsze jest, ze na stronie nivea(ta marka) tez nie ma:-(
pomocy!
Podaj nazwe to poszukamy o co chodzi.
Z calym szacunkiem...ale nie podejrzewam Nivea o dobre sklady - cala ich seria to takie podstawowe mazidla...no ale ok, napisz to osadze bez uprzedzenchcialabym podac Hrudzie do oceny sklady 2 kremow, zeby wiec sie nie trudzyc i nie spisywac z opakwoania, to wolalabym skopiowac z netu, ale za diabla nie moge znalezc takiej strony, zeby podany byl sklad! najgorsze jest, ze na stronie nivea(ta marka) tez nie ma:-(
pomocy!
Nie moge nawet znalezc na stronie Nivea tego produktu - to z serii nivea natural beauty...te co wyzej polecala Asiek?no to prosze o pomoc w szukaniu:
1. odzywczy krem nawialzajacy na dzien (taki rozowawy)
2.regenerujacy krem an noc skora sucha i wrazliwa (granatowy sliuiczek, rozowo-granatowe pudeleczko)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja mam podobny (dostałam), bo ochronny krem odżywczy i też nie mogłam nigdzie znaleźć składu, a pudełko od razu wyrzuciłam. Nie jestem zadowolona z tego kremu, jak dla mnie za mocno pachnie i w sumie nic mojej skórze nie dałno to prosze o pomoc w szukaniu:
1. odzywczy krem nawialzajacy na dzien (taki rozowawy)
reklama
donkat
Fanka BB :)
Nie moge nawet znalezc na stronie Nivea tego produktu - to z serii nivea natural beauty...te co wyzej polecala Asiek?
niveA visage
Podziel się: