reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

kupial dzisiaj krem pod oczy z kolastyny. zobaczymy jak bedzie gadal :baffled:

no i zaczelam moja blotna kuracje :-D na cellulit! i tez kupilam krem wyszczuplajacy z eveline ale na mnie tak nie dziala :sorry2:

reklama
kupial dzisiaj krem pod oczy z kolastyny. zobaczymy jak bedzie gadal :baffled:

no i zaczelam moja blotna kuracje :-D na cellulit! i tez kupilam krem wyszczuplajacy z eveline ale na mnie tak nie dziala :sorry2:
W czerwonej tubie? Na mnie bardzo dziala a jaka mam gladka skore po nim.

i jeszcze chcialam pochwalic chusteczki do demakijazu z Biedronki.Swietne i tylko niecale 4 zika.

Ostatnia edycja:
w czerwonej :tak:i zle sie wyrazilam. ja tez mam pupcie gladziutka po tym kremie :-D tylko, ze na mnie nie dziala tak rozgrzewajaco :-D

reklama
Ja nie pamiętam kiedy byłam na solarium. Ostatnio znowu zaczęłam smarować się balsamem z samoopalaczem. W zasadzie na tak bladej skórze jak moja już po 1 razie widać efekt. A wczoraj szajba mi odbila i całe nogi skosiłam depilatorem. Boże ile włosków jest z przodu ud to nie mialam pojęcia:szok: Odnośnie kremu pod oczy to ostatnio dostałam od znajomej jako gratis taki żel pod oczy z serii Planet SPA z Avonu. Nie powiem,bo po kilku użyciach skóra pod oczami jakby jędrniejsza,bardziej nawilżona i cienie nie tak duże.

Do góry