reklama
izabela352
Fanka BB :)
juz myslalam, ze jak erotyczny to cos tam ten tego i szybko otwieram a tu lipa... jakies dni plodne
hehehe tez tak myslalam...i juz zacierlam rece..ueeejuz myslalam, ze jak erotyczny to cos tam ten tego i szybko otwieram a tu lipa... jakies dni plodne
Ja dzis zakupilam takie ochraniacze na cycki, prawie jak darmo bo na ich koszt
Bielizna damska : Stringi, figi, biustonosze, komplety. Erotyczna bielizna dla każdej pani.: Gorteks Marcelline biustonosz + PRZESYŁKA GRATIS
Bielizna damska : Stringi, figi, biustonosze, komplety. Erotyczna bielizna dla każdej pani.: Gorsenia 030 biustonosz + PRZESYŁKA GRATIS
Bielizna damska : Stringi, figi, biustonosze, komplety. Erotyczna bielizna dla każdej pani.: Gorteks Marcelline biustonosz + PRZESYŁKA GRATIS
Bielizna damska : Stringi, figi, biustonosze, komplety. Erotyczna bielizna dla każdej pani.: Gorsenia 030 biustonosz + PRZESYŁKA GRATIS
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Bez przymierzania bym nie kupiła
ja mam tak typowe rozmiary wszystkich części ciała, że zawsze pasuje to co kupię.Bez przymierzania bym nie kupiła
Kilka razy już zdarzyło mi się kupić i był to strzał w 10
AsiaKC
Just mama
Od jutra zapisalam sie na aerobik, dwa razy w tygodniu o 19:15. Mężuś powiedział, że poradzi sobie z usypianiem dzieci
Och! Jak ja Ci zazdroszczę!!!!
Ja nawet mam z kim się zapisać ale nie mam z kim dzieci zostawić!
I jeszcze ta sama koleżanka mi zaproponowała badmintona, u mnie na uczelni, wraz ze starą (ale jarą oczywiście ) ekipą -i też doopa
reklama
Agulka - brawo!!!!
Jak ja cie rozumiem...ale teraz jak J wraca bede intensywnie myslec o jakims aerobiku, karnecie i nie bedzie 'zmiluj sie'...chociaz zostatnio cos mnie squash nęci, tylko nie wiem czy w Gdansku jest takowy.Och! Jak ja Ci zazdroszczę!!!!
Ja nawet mam z kim się zapisać ale nie mam z kim dzieci zostawić!
I jeszcze ta sama koleżanka mi zaproponowała badmintona, u mnie na uczelni, wraz ze starą (ale jarą oczywiście ) ekipą -i też doopa
Podziel się: