reklama
izabela352
Fanka BB :)
Błągam zmotywujcie mnie jakoś do wzięcia się za siebie, bo jestem przeraxliwie zaniedbana, tyję i nie chce mi się ruszyć coraz większej d...y do roboty
a ja wlasnie jem paczka...
a ja ciasteczkaa ja wlasnie jem paczka...
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
To dlatego nie chcesz się ze mną spotkać? Kochana, jak sama się nie weźmiesz i nie zmotywujesz, to niestety nam się też nie uda. Może to dziwnie "zabrzmi", ale wiesz co dla mnie jest motywacją? Inne dziewczynyJak patrzę na inne szczupłe, zadbane to bierze mnie na "wyścig" z nimi.;-)Błągam zmotywujcie mnie jakoś do wzięcia się za siebie, bo jestem przeraxliwie zaniedbana, tyję i nie chce mi się ruszyć coraz większej d...y do roboty
izabela352
Fanka BB :)
czemu sie zloscisz? nie smakuja ci?a ja ciasteczka
luandzia1
Entuzjast(k)a
czemu sie zloscisz? nie smakuja ci?
dobre
a ja zjadłam trzy knoppersy
oj laski, ale macie ciagutki hehe...Ostatnio po wizycie szwagierki wyrzucilam caly polmisek michalkow ktore przygotowalam do kawki. To najlepsza forma nie jedzenia slodkosci
Asia - ja gdy przychodzi czas przywolac siebie do porzadku powtarzam sobie ze musze to czy siamto zrobic ze soba zeby...sie poczyc lepiej, zeby byc z siebie dumna! Taka pokusa mini-sukcesiku!
Asia - ja gdy przychodzi czas przywolac siebie do porzadku powtarzam sobie ze musze to czy siamto zrobic ze soba zeby...sie poczyc lepiej, zeby byc z siebie dumna! Taka pokusa mini-sukcesiku!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
przecież to marnotrawstwo!! my oszczędzamy więc zjadamy wszystkie pozostałościoj laski, ale macie ciagutki hehe...Ostatnio po wizycie szwagierki wyrzucilam caly polmisek michalkow ktore przygotowalam do kawki. To najlepsza forma nie jedzenia slodkosci
AsiaKC
Just mama
Och - trochę mi lepiej. Nie tylko ja podżeram ;-)
No wiesz???
u nas kłody pod nogami. Paweł wyzdrowiał i poszedł w zeszły pon do przedszkola. Jest ok i już-już się cieszyłam i nawet miałam smsnąć do Ciebie a z czw/pt Łukasz mi się rozkatarzył
Jakoś się nie możemy wygrzebać z tych katarów, bolących gardeł, głów, zatok...
Ale myślę o Tobie I mam nadzieję że się nam w końcu uda spotkać! :-)
To dlatego nie chcesz się ze mną spotkać? Kochana, jak sama się nie weźmiesz i nie zmotywujesz, to niestety nam się też nie uda. Może to dziwnie "zabrzmi", ale wiesz co dla mnie jest motywacją? Inne dziewczynyJak patrzę na inne szczupłe, zadbane to bierze mnie na "wyścig" z nimi.;-)
No wiesz???
u nas kłody pod nogami. Paweł wyzdrowiał i poszedł w zeszły pon do przedszkola. Jest ok i już-już się cieszyłam i nawet miałam smsnąć do Ciebie a z czw/pt Łukasz mi się rozkatarzył
Jakoś się nie możemy wygrzebać z tych katarów, bolących gardeł, głów, zatok...
Ale myślę o Tobie I mam nadzieję że się nam w końcu uda spotkać! :-)
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Hrudzia chciałabym kupić mamie kremy i taki wypełniacz zmarszczek. Mama ma 48 lat. Z jakiej firmy są dobre? No i takie w miarę cenowo
Podziel się: