reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Hruda, czy mogłabyś zerknąć na ten skład?
Aqua, sodium laureth sulfate, glycerin, disodium laureth sulfosuccinate, peg - 40 hydrogenated castor oil, cocamidopropyl hydrxysultain, peg - 150 pentaerythrityl tetrastearate, acrylates/ c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, propylene glycol, cocamidopropyl betaine, peg-6 caprylic/capric glycerides, 1,2 - hexanediol, caprylyl glycol, menthyl lactate, citric acid, disodium edta, sodium chloride, caprylic/capric triglyceride, pylus malus extract, cucumis sativus extract, anthemis nobilis extract, citrus medica limonum extract, linum usitatissimum oil, rose extract, camellia sinesis extract, lagerstroemia extract, foeniculum vulgare extract
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam
Aqua, sodium laureth sulfate, glycerin, disodium laureth sulfosuccinate, peg - 40 hydrogenated castor oil, cocamidopropyl hydrxysultain, peg - 150 pentaerythrityl tetrastearate, acrylates/ c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, propylene glycol, cocamidopropyl betaine, peg-6 caprylic/capric glycerides, 1,2 - hexanediol, caprylyl glycol, menthyl lactate, citric acid, disodium edta, sodium chloride, caprylic/capric triglyceride, pylus malus extract, cucumis sativus extract, anthemis nobilis extract, citrus medica limonum extract, linum usitatissimum oil, rose extract, camellia sinesis extract, lagerstroemia extract, foeniculum vulgare extract
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam

nie jest zly, taki nowoczesny ( na fioletowo nowoczesne ale czysto chemiczne skladniki - niepopularne bo sie nie orientuje) i troche eko ( na zielono) a co wazne - nie ma oleju parafinowego, wypelniaczy sylikownowych i konserwantow chemicznych ani perfum!!!!Hruda, czy mogłabyś zerknąć na ten skład?
Aqua, sodium laureth sulfate, glycerin, disodium laureth sulfosuccinate,peg - 40 hydrogenated castor oil, cocamidopropyl hydrxysultain, peg - 150 pentaerythrityl tetrastearate, acrylates/ c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, propylene glycol, cocamidopropyl betaine, peg-6 caprylic/capric glycerides, 1,2 - hexanediol, caprylyl glycol, menthyl lactate, citric acid, disodium edta, sodium chloride, caprylic/capric triglyceride, pylus malus extract, cucumis sativus extract, anthemis nobilis extract, citrus medica limonum extract, linum usitatissimum oil, rose extract, camellia sinesis extract, lagerstroemia extract, foeniculum vulgare extract
Mam nadzieję, że nic nie pomyliłam![]()
...dobry.chyba bym sie skusila...choc te na fioletowo troche mnie odstraszaja...a co to?
majandra
No to Cię zaskoczę: nowa linia Avonunie jest zly, taki nowoczesny ( na fioletowo nowoczesne ale czysto chemiczne skladniki - niepopularne bo sie nie orientuje) i troche eko ( na zielono) a co wazne - nie ma oleju parafinowego, wypelniaczy sylikownowych i konserwantow chemicznych ani perfum!!!!
...dobry.chyba bym sie skusila...choc te na fioletowo troche mnie odstraszaja...a co to?

aaaa t dlatego nie ma oleju parafinowego i wypelniaczy bo to nie krem. No i konserwantow chemicznych....ale mnie podpuscilasNo to Cię zaskoczę: nowa linia AvonuŻel do mycia twarzy.

Ale zele do mycia twarzy generalnie nie sa duma marki bo nawet nie musza. Ja wole tluste smietanki bo przy okazji troche zostawiaja drogocennego ( choc zalezy jakiego oleju) filmiku na cerze po demakijazu.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
a co myślicie o kremie do rąk garniera ten czerwony do zniszczonych dłoni??
majandra
Tygrysku, nie wiem jaki jest ten czerwony, ale polecam różowy.
Garnier Intensywna Pielęgnacja Suchej skóry ochronny krem do rąk - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Garnier Intensywna Pielęgnacja Suchej skóry ochronny krem do rąk - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
Tygrysek - ja właśnie ostatnio używałam tego kremu ale pomagał mi tylko chwilowo... a póki co to smaruje ręce kremem który mi dali w aptece dla małego na egzemkę, strasznie tłusty bo chyba z parafiną no i mam nadzieje że skuteczne bedzie na dłużej niz 3 godziny
a co myślicie o kremie do rąk garniera ten czerwony do zniszczonych dłoni??
jeden z moich ulubionych :-)
reklama
izabela352
Fanka BB :)
tez go uzywam- rewelka!Tygrysku, nie wiem jaki jest ten czerwony, ale polecam różowy.
Podziel się: