reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
no dobra trojmiejskie BBholiczki! To Orłowo w tym tygodniu? Na prv wysylam Wam swoj nr telefonu. Z Maraniko jestem w kontakcie, ale cieniutko u niej z czasem.

ale Wam zazdroszczę spotkanka już mówiłam mojemu głupiemu P ( jak jeszcze z nim gadałam) że tak bardzo chiałabym się z Wami spotkać i pogadać na żywo.... kurczę trzeba przyznać że stałyście mi się zajebiś... bliskie:tak::tak::tak::tak:

Na forum BB dziewczyny organizuja sobie takie bardziej ogolne spotkania.
Tez kiedys myslalam, ze byloby fantastycznie kiedys sie spotkac. Wydaje mi sie to malo realne, gdybym sama miala jechac ze 300 km, to opada moj entuzjazm, ale zawsze jak bede na Slasku, cyz gdzie indziej to bede upierala sie zeby z poszczegolnymi BBnami :) sie spotkac.

Jesli ktoras z Was bedac w okolicach Zatoki Gdanskiej bedzie miala ochote sie spotkac, to ja jestem baaardzo chętna! Mysle, ze latem jest dosc wysoce prawdopodobne ;)

Ale poki co to my tylko gadamy o spotkaniu :)

Tez kiedys myslalam, ze byloby fantastycznie kiedys sie spotkac. Wydaje mi sie to malo realne, gdybym sama miala jechac ze 300 km, to opada moj entuzjazm, ale zawsze jak bede na Slasku, cyz gdzie indziej to bede upierala sie zeby z poszczegolnymi BBnami :) sie spotkac.
Mi tam nic nie opada;-):laugh2::-p...moglabym przejechac nawet 500km...bo lubie takie wyzwania..i podroze, zwlaszcza autkiem...no i was luuubie:-)
A trojmiejskie spotkanie dojdzie do skutku, Carioca, niech Cie o to nie boli twoja rozczochrana:-D:tak:

Czy , któraś z Was używała kremu czy balsamu wyszczuplającego\ na cellulit itp. itd?
Ja owszem i powiem z ręką na sercu , że to działa, używam czegoś takiego już od 5 lat ( oczywiście z przerwami, szczególnie zimą):tak: Teraz też się smatruję od dwóch tyg i skórę mam gładszą, bez pomarańczowej skórki ( mniej widoczna):szok:

Czy , któraś z Was używała kremu czy balsamu wyszczuplającego\ na cellulit itp. itd?
Ja owszem i powiem z ręką na sercu , że to działa, używam czegoś takiego już od 5 lat ( oczywiście z przerwami, szczególnie zimą):tak: Teraz też się smatruję od dwóch tyg i skórę mam gładszą, bez pomarańczowej skórki ( mniej widoczna):szok:
A czego uzywasz ?????

Nic nadzwyczajnego zwykłe serum intensywnie wyszczuplające+ ujędrniające ANTYCELLULIT polskiej firmy EVELINE COSMETICS

reklama
:tak::tak::tak::tak:POTWIERDZAM DZIAŁANIE TEGO KREMU!!!!! I polecam z tej samej serii krem przeciw rozstepom!!!!!

Do góry