reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
Hruda chyba mnie przekonałaś do kosmetyków ekologicznych:tak: ale już kiedyś pisałam mogę mieć problem z dostępem do nich w związku z tym mam prośbę czy możesz mi napisać nazwy firm to może znajdę jakiś sklep internrtowy??

Hruda, a czy Ty cała jesteś taka eko?:-D;-)
No nie do konca...nie segreguje smieci ( choc przymierzam sie do tego) i nie przypinam sie do drzew jak buduja nowa autostrade. Nie jestem wegetarianka choc miesko jem bardzo rzadko...ale uwielbiuam rybki. Przy doborze zywnosci i kosmetykow staram sie...choc w naszym kraju to dosc trudne. No i z kosmetykow do makijazu wybieram czysta chemie bo te z polki eko sa mdle i nietrwale.
Asiek - polecam: Lavera, Weleda, Alverde. Femi, Primavera, Dr.Beta - one powinny byc dostepne w polskich sklepach internetowych.

A ja chyba sama sobie zniszczyłam ręce, teraz do mnie dotarło jak siętu dowiedziałam że silikon wysusza. Używałam silikonowego kremu do rąk chyba ze 2 lata i teraz po każdym myciu rąk mam je tak suche że aż pękają są szorstkie jak papier ścierny i bolą niemiłosiernie.
teraz przeszukuję sklepy internetowe w poszukiwaniu czegoś dobrego ale może znacie jakiś super krem do rąk???

Blimka, a spróbuj smarowac ręce balsamem do ciała. Ja tak często robię, bo nie lubię miec tłustych rąk, a balsam szybko się wchłania. No i mam bardzo gładkie i nawilżone dłonie.

Jejku! Dziewczyny!

Superowy jest ten wątek i chyba muszę go całego przewertować!:tak:
Ja znalazłam na babyboomie ćwiczenia z maluszkiem i powiem wam że z tego wyszła niezła zabawa! Mały zdziwiony strasznie co te baby wyrabiają i miał atrakcję a Vanessa tak się podjarała,że chodzi i pyta"mama kiedy będziemy liczyć?"

POLECAM GORĄCO!!

reklama
na stronie gł.babybooma jest link do ćwiczeń z maluszkiem .
wykonywałam te ćwiczenia razem z dwókom dzieci i liczyłam powtórzenia

Do góry