H
Harsharani
Gość
ale mnie dzis nachwalilyscie, az mi glupio.. oczywiscie samoocena poszla w gore po takich pochwalach
ale mi milo, chyba bede plakac...
ale mi milo, chyba bede plakac...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luandzia - no to szkoda ze ta Ava az tak zaszkodzila.Hruda dla Ciebie podaje sklad(jezeli mozesz to zerknij ale nie badz zbyt surowa bo dalam za niego majatek/na szczescie dostalam od szwagierki bony pieniezne do drogerii) i moge zlapac zalamke)
Krem na noc
aqua,isononyl,isononanoate,cyclomethicone,glycerin,sucrose distearate,cyprylic/capric triglyceride,tocopherylacetate,hydrogenated olive oil decyl esters,sucrose stearate, triethanolamine, acrylates/ C10-30 alkyl acylate crosspolymer, carbomer, allantoin , rose canina fruit oil , xanthan gum , sodium hyaluronate, micrococcus lysate , lecithin , phenoxyethanol , methylparaben , diazolidinyl ureal , propylparaben , ethylparaben , butylparaben , parfum , buthylphenyl methylpropional , linalool , benzyl selicylate , hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde , limonene , hexyl cinnamal , alpha-isomethyl ionone , geraniol , coumarin
noooo to by bylo na tyle (moga byc literowki) ja nic z tego nie rozumiem
Na czerwono zaznaczylam synetyczne skladniki niekoniecznie korzystnie wplywajace na skore, na zielono odzywcze skladniki aktywne ( i tu! sa nawet naturalne) a na niebiesko cos co mi sie nie podoba, nie znam tego ale nie jest to pochodzenia roslinnego.. sklad ogolnie nie jest zly.Hruda, a możesz na to spojrzeć? To jest ten Vichy Myokine o któy Cie kiedyż pytałam. Póki co skóra jest super gładka (chociaż fakt że ja mam super skórę i prawie po wszystkim będzie gładka)
Skład: Aqua, Cyclopentasiloxane, Butyrospermum Parkii /Shea Butter Fruit/, Glycerin, Isohexadecane, Zea Mays /Corn Starch/, Silica, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Cera Alba /Beeswax/, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Peg-20 Stearate, Big-Peg-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Stearyl Alcohol, Prunus Armeniaca /Apricot Kernel Oil/, Peg-4 Dilaurate, Peg-4 Laurate, Glycine Soja /Soybean Oil/, Dimethiconol, Manganese Sulfate, Methylparaben, Arginine PCA, Adensine, Magnesium Sulfate, Disodium EDTA, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrhizate, Iodopropynylbutylcarbamate, Capryl Glycol/Caprylyl Glycol, Hydrolized Algin, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Butylparaben, Polysorbate 80, Benzophenone-4, Parfum
No i zastanowiło mnie co pisałaś kiedyś o kosmetykach Oriflame., bo na katalogu jest napisane że używają wyłącznie skłądników naturalnych. To chyba dobrze świadczy o nich?
Moze jestem uprzedzona ale (choc kraza pogloski);-)ze kosmetyki AA wcale nie sa takie bezpieczne. Dosc dawno nie przegladalam ich skaldow ale chyba bez rewelacji. A Yves przypinam do Oriflame i Avonu, no przykro mi ale pytasz o moje zdanie - sklady marne a ta cala otoczka - sklepy, opakowania i blyski...eee nie podoba mi sie taka kosmetyka;-)Hruda, a co sądzisz o serii AA firmy Oceanic i o Yves Rocher?
To już nie będę pytać;-)A tak w ogole! Jak pytacie mnie o kosmetyki konwencjolne to znacie moje zdanie.One wg mnie nigdy nie beda dosc dobre - by dorownac kosmetykom ekologicznym. No takie moje zboczenie!