reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Tygrysku - ja też go bardzo lubię, doskonale sprawdza się w pracy, bo od tej papierkowej roboty, tonera od drukarki i ksero, miałam wiecznie przesuszone ręce.

A ja w niedzielę wybrałam się znowu do fryca, tym razem miałam tylko podciąć, a skończyło się na pozbyciu się odrostów. Ale teraz fajne gadżety mają w salonach - tonizery - dają naprawdę fajurski efekt na włosach.

reklama
Tygrysku - ja też go bardzo lubię, doskonale sprawdza się w pracy, bo od tej papierkowej roboty, tonera od drukarki i ksero, miałam wiecznie przesuszone ręce.

A ja w niedzielę wybrałam się znowu do fryca, tym razem miałam tylko podciąć, a skończyło się na pozbyciu się odrostów. Ale teraz fajne gadżety mają w salonach - tonizery - dają naprawdę fajurski efekt na włosach.
O kochana nie darujemy fotkę poproszę:-)

Nuska - zastanawiam sie jak tam sprawuja sie kosmetyki Lavera, ktore zamowilas?
Zadowolona jestes? a jak cera?
Bo przymierzam sie zlozyc zamowienie u mojej cioci ktora przyleci niebawem...a chce zrobic spory zapasik- balsamy do ciala, kremy z filtrami, olejek do twarzy itp

A poza tym jestem cala podniecona bo mam namiar na swietny salon fryzjerski. Mojej przyjaciolce wprost genialne zrobiono wlosy! Fryzjerka potraktowala ja bardzo profesjonalnie pytajac o sposob dotychczasowej pielegnmacji i stylizacji, opisujac jakosc wlosa i doradzajac sposoby czesania i regeneracji. Poza tym w nowatorski sposob wykonala balejage...no i co wazne ceny jak wszedzie indziej. Jestem ciekawa czy ze mna postapi podobnie...ale kto nie ryzykuje ten nie ma!

Hruda obowiązkowo fotka po wizycie u fryzjera!!!!!
ja od lat mam tą samą fryzurę i dobrze się czuję w dlugich włosach ale jakiś czas temu myslałam bardzo intensywnie o ścięciu ich i dzięki Bogu zrobiłam sobie najpierw komputerową symulację ale bym żałowała...
i tak nadal mam swoje nudne długie blond włosy:-D:-D

Nuska - zastanawiam sie jak tam sprawuja sie kosmetyki Lavera, ktore zamowilas?
Zadowolona jestes? a jak cera?
Bo przymierzam sie zlozyc zamowienie u mojej cioci ktora przyleci niebawem...a chce zrobic spory zapasik- balsamy do ciala, kremy z filtrami, olejek do twarzy itp

Balsam jest super jak się nim posmaruję to od razu czuć różnicę , żel do mycia twarzy też jest ok ale co do kremu do twarzy to mam mieszane uczucia, bo mam ten do cery mieszanej i czoło mam strasznie tłuste za to policzki ok . Ale to pewnie uroki cery mieszanej. Myślę że jednak zakupię cały zestaw teraz juz duzy bo jak na razie miałam ten malutki zestawik na próbę.

Balsam jest super jak się nim posmaruję to od razu czuć różnicę , żel do mycia twarzy też jest ok ale co do kremu do twarzy to mam mieszane uczucia, bo mam ten do cery mieszanej i czoło mam strasznie tłuste za to policzki ok . Ale to pewnie uroki cery mieszanej. Myślę że jednak zakupię cały zestaw teraz juz duzy bo jak na razie miałam ten malutki zestawik na próbę.
Bo moze kochana nie masz cery mieszanej. To ze sie sie czasem blyszczy i moze pojawiaja sie okazjonalnie zaskorniki lub krostki to o niczym nie swiadczy. Przy typowej cerze mieszanej srodkowy pas tzw litera T jest bardzo widocznie tlusty tak ze mozna zetrzec ten loj palcem.Pozostala czesc cery jest bardzo przesuszona...no dlugo by opowiadac..:sorry2:
Poza tym wiele kosmetykow do cery mieszanej nastawionych jest na mieszana cere mlodziencza czyli mocno zmatowiaja ja i tym samym moga przesuszac.

Bo moze kochana nie masz cery mieszanej. To ze sie sie czasem blyszczy i moze pojawiaja sie okazjonalnie zaskorniki lub krostki to o niczym nie swiadczy. Przy typowej cerze mieszanej srodkowy pas tzw litera T jest bardzo widocznie tlusty tak ze mozna zetrzec ten loj palcem.Pozostala czesc cery jest bardzo przesuszona...no dlugo by opowiadac..:sorry2:
A może:sorry2: u mnie właśnie ten pas litera T jest tłusta a reszta powiedziałabym normalna bo przesuszona raczej nie. No mam nadzieje że się spotkamy kiedyś to mi po " starej znajomości" powiesz całą prawdę :zawstydzona/y::-D:-)

A może:sorry2: u mnie właśnie ten pas litera T jest tłusta a reszta powiedziałabym normalna bo przesuszona raczej nie. No mam nadzieje że się spotkamy kiedyś to mi po " starej znajomości" powiesz całą prawdę :zawstydzona/y::-D:-)
Oj Hrudzia prawde ci powie:-);-)
jasne ze tak...tylko trza zmontowac te spotaknie...Carioca juz prawie gotowa wiec...:sorry2:

reklama
Do góry