reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
czekamy:tak::-)
a co innego nam pozostaje:-p

Joanko, a co Ty teraz porabiasz kochana:confused: bo przez moją nieobecność przez 8 mies. dużo się tu zmienilo i parę spraw mnie ominęło:tak:

Asiu, zaraz dostaniesz mój tel na priva i jakbym mogła, to ja do Ciebie też chętnie:tak: bym zaesemesowała:-). GG tez sobie założę:tak:
Kto jeszcze chce:confused: Numer telefonu dla chętnych:tak:

Kinuś, tak to bywa z tymi planami:tak:. Szkoda, że nie spotkasz sie z dziewczynami, ale przynajmniej nie będę czula się osamotniona, że Wy prawie wszystkie w Krynicy a ja nie:tak:

czekamy:tak::-)
a co innego nam pozostaje:-p

Joanko, a co Ty teraz porabiasz kochana:confused: bo przez moją nieobecność przez 8 mies. dużo się tu zmienilo i parę spraw mnie ominęło:tak:

e, nic takiego. Czekam, aż Krzysiek podrośnie by móc realizować się też w roli belfra ;-)
Póki co, pozwolę zgredkowi przytluać się do maminego boku całodobowo jeszcze roczek. Za rok wyfrunę z pieluszkowych czeluści :rofl2::-D

Monia juz wyslalam na siebie namiary:-)do Ciebie na priva:-)

Joanko ja tez zamierzam doprezdszkola Jule poslac w przyszlym roku a sama albo pomysle o firmie albo gdzies sie zalapie jak znajde cos konkretnego oczywiscie.Tylko mam nadzieje ze przyjma Jule bo pierwszenstwo maja rodzice pracujacy:-(

e, nic takiego. Czekam, aż Krzysiek podrośnie by móc realizować się też w roli belfra ;-)
Póki co, pozwolę zgredkowi przytluać się do maminego boku całodobowo jeszcze roczek. Za rok wyfrunę z pieluszkowych czeluści :rofl2::-D

Ja tez mam nadzieję, że może za rok:tak:. Choć nie powiem, dobrze mi w domu:tak::-). Jakaś taka leniwa od urodzenia jestem;-):-D. Może jeszcze nie wrócę... Dziś na 100% nie moge powiedzieć...

monia, ja chcę :tak: i GG też

Kinuś, proszę bardzo:-)

Asiu, poszło w obie strony:tak::-)

Joanko ja tez zamierzam doprezdszkola Jule poslac w przyszlym roku a sama albo pomysle o firmie albo gdzies sie zalapie jak znajde cos konkretnego oczywiscie.Tylko mam nadzieje ze przyjma Jule bo pierwszenstwo maja rodzice pracujacy:-(

no i dalego ja wpisze, że już pracuję, po staraniu się o miejsce w dwóch przedszkolach wiem, ale ciii, że dyrekcja nie weryfikuje danych. poprostu wklepuje do kompa i komp generuje listę dzieci.

a Między Bogiem a prawdą jest tak, że zamiary mamy zbożne, chcemy pracować od września. A że kretyńskie nabory do przedszkoli są do marca, to co poradzić ?:eek:

Moniu, jakbym mieszkałą w takim uroczym zakątku jak Ty, też pewnie rozkoszowałabym się lenistwem ( u mnie rózwnież wrodzonym ) na całego.
uwielbiam góry, górki i pagórki :-D

Spadam z młodymi na wycieczkę.
Jedziemy spotkać się z tatą bąbli w pociągu :-D

Piotrek jeździ do pracy pociągiem, bo tak się fortunnie złożyło, ze stacja PKP Wrocław Psie Pole jest 15 minut piechotką od domu, a stacja Wrocław Mikołajów pod firmą Piotrka.
My pojedziemy na pociąg autobusem przez cały Wrocław, wsiądziemy jeden przystanek przed Mikołajowem, czyli na Dworcu Głównym i kiedy Piotrek wsiądzie poprosimy o bilecik do kontroli :-D

Pa Mamusie :-)

reklama
muszę już uciekać, mąż dzwonil, że już jedzie:tak::-);-)
a chciałam jeszcze poczytać:baffled:

pa, pa i dobrze, że znowu jestem.

a o tym, dlaczego mnie nie było napiszę innym razem i nie tu, bo boję się, że całe forum będzie się ze mnie śmiało:zawstydzona/y:

pa pa

Do góry