reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Rozalcia też już śpi, dziadek ją ululał. ja niedawno wróciłam od naszego pediatry, robiłyśmy kolejne badanie moczu, ale to juz jest znacznie lepsze i jestem uspokojona, że nerki ok. tylko z atydzień powtórka badania i kontrolna wizyta.

a mnie cholernie boli brzuch i blizna, jasna cholerka, niczego nie dźwigam nie przemęczam się zbytnio chyba, dzisiaj się wyjątkowo nachodziłam.
a mi gin kazał przyjść do kontroli 4 tygodnie po porodzie, zastanawiam się czemu tak szybko?

płodzę moją magisterkę ale między jednym a drugim karmieniem trudno nie zgubić wątku.poza tym mam problem z literaturą na mój temat, a piszę o prawach pacjenta.

uciakam do wyrka, może trochę snu mi pomoże, zebrać siły i myśli :)

Niech Wam się przyśnią aniołki!!!!

Dotarłam do Was, jestem zła jak osa

Melanie - ano, lekarz świetny ;) Miło na Niego popatrzeć hehe

A zła jestem ponieważ siedzimy w domu z Wiki, wózek zepsuty, zjeżdza na lewą stronę, nie da się spacerować. A tak się cieszyłam, że mogę kupić wózek za swoje pieniążki, sprzedałam rzeczy, które dostałam od Rodziców przez te moje krótkie życie, uzbierałam na wózek, babka napisala, że jest SUPER, IDEALNY STAN - a i owszem, z wierzchu piękny, ale od początku zjeżdzał na lewo, a ja go kupiłam poza Allegro, bo na Allegro konta nie mam i nawet komenta wystawić negatywnego nie mogłam :(

Żadnego 'warsztatu' w tej naszej 'dziurze' nie ma aby naprawić wózek, paranoja, już nie wiem co robić, zła jestem, buuuuuuuu :(

MamaWiki tak mi was szkoda, bidulki. Ciekawe co sie popsuło ze wózek zjeżdza na lewo, cholera, poprosze aniołki żeby wam pomogły znależć jakieś rozwiązanie :)

Witam
Mamy dzis piekny dzień ja mam super humor :)
Kuba chichrał sie dzis do mnie w nocy takim gardłowym śmiechem myslałam że padne póżniej jak nad ranem wziełam go do wyrka leżeliśmy buzia przy buzi to rączką smyrał mnie po nosie .polikach i oczach a jak zamykałam i otwierałam oczy to się cieszył jak głupi ;D ;D ;D

Ile razy budzą się wam dzieci w nocy i od kiedy przyzwyczajać dzieci do przesypiania dłuższego czasu aby budziło się np.raz i czy wogóle na piersi jest to mozliwe bo jak wiadomo mleko matki jest mniej sycące niż sztuczne ::)

Ja się dzisiaj zdziwiłam
Paris "poszła" ;D spać koło 23 i obudziła sie o 6 :o
byłam w totalnym szoku, bo jak do tej pory budziła sie co 3 godzinki czasem co 4 ale to już było święto :D

właśnie wróciliśmy z przychodni i nie zaszczepiliśmy małej, bo Pani, która szczepi powiedziałą, że ma zamówione 3 szczepionki i ma w poniedziałek dostać, więc poczekamy

a Paris waży 5 kg ;D

ach i cena szczepionki 120 pln

reklama
O rany :o rany ale ci zazdroszczę ale nakarmiłaś ją z piersi czy sztucznym?
Kuba chyba za rok tyle godzin prześpi...

Do góry