reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

siwasek - dziękujemy za życzonka, na pewno się przydadzą :)

Kociak - a jak masz na imię jeśli można wiedzieć? :) Dużo Twoja Martynka waży, Wiktoria 4540 ! :)

reklama
Mikołaj juz niestety wie co to jest kłucie jak był chory to dostałł 14 zastrzyków w maleńka pupcie ale był bardzo dzielny i bardziej postekiwał niż płakał miał tez kilka razy gorączkę 39.0 stopni i pani doktor przepisałła nam APAP w kropelkach o smaku owocowym

MamaWiki a jakie antybiotyki dostaje twoja mała?

Byłam dzisiaj z małym u Neurologa pan doktor powiedzial ze jak narzzie to on nic złego nie zaoobserwował kazał przyjść za dwa tygodnie i wtedy da mi skierowanie na USG głowki przepisał tez małemu tabletki na wzmocnienie układu nerwowego [ Vitaminum B6 i Acespargin] zabronił kłasc małego na wznak żeby nie zalał sobie płuc przez to ze tak strasznie ulewa najgorsze jest to ze Mikołaj ulewa coraz więcej

Witam

Wpadłam tutaj z grudniówek tak sobie nieraz podgladam wasze sliczne dzieciaczki.

Melanie a zdradzisz w którym lumpiku na jakiej ulicy mozna zrobic takie udane zakupki czy to tajemnica :D?

Gabi bardzo się cieszę że neurolog nie zauważył nic niepokojącego u Mikołajka. I trzymam kciuki aby nigdy nie było powodu do niepokoju. Szkoda tylko że Mikołaj tak strasznie ulewa. :( :( Wiesz jaka jest tego przyczyna??????

no to my jestesmy po kompieli i juz mala spi :) niby bo pewnie zaraz zacznie plakac i bede musiala latac
mam zamiar wybrac sie do makro zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

no więc jestem na chwilę
Kuba raczej dzielnie znosi traumatyczne przeżycie co jakis czas chyba tylko mu się to przypomina bo zapłacze tak nagle wtedy go utulę i jest dobrze,wykąpałam go juz teraz ładnie usnął :)
pisałyście cos o objawach poszczepiennych co jeszcze oprócz gorączki może wystąpić? ::)
MamaWiki szkoda mi twojej niuni będzie miała biedactwo zastrzyki :(
Gabi dobrze że u was wszystko ok. i napewno tak będzie dalej :)

reklama
Do góry