reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

siwasek - dziękujemy za życzonka, na pewno się przydadzą :)

Kociak - a jak masz na imię jeśli można wiedzieć? :) Dużo Twoja Martynka waży, Wiktoria 4540 ! :)

reklama
Mikołaj juz niestety wie co to jest kłucie jak był chory to dostałł 14 zastrzyków w maleńka pupcie ale był bardzo dzielny i bardziej postekiwał niż płakał miał tez kilka razy gorączkę 39.0 stopni i pani doktor przepisałła nam APAP w kropelkach o smaku owocowym

MamaWiki a jakie antybiotyki dostaje twoja mała?

Byłam dzisiaj z małym u Neurologa pan doktor powiedzial ze jak narzzie to on nic złego nie zaoobserwował kazał przyjść za dwa tygodnie i wtedy da mi skierowanie na USG głowki przepisał tez małemu tabletki na wzmocnienie układu nerwowego [ Vitaminum B6 i Acespargin] zabronił kłasc małego na wznak żeby nie zalał sobie płuc przez to ze tak strasznie ulewa najgorsze jest to ze Mikołaj ulewa coraz więcej

Witam

Wpadłam tutaj z grudniówek tak sobie nieraz podgladam wasze sliczne dzieciaczki.

Melanie a zdradzisz w którym lumpiku na jakiej ulicy mozna zrobic takie udane zakupki czy to tajemnica :D?

Gabi bardzo się cieszę że neurolog nie zauważył nic niepokojącego u Mikołajka. I trzymam kciuki aby nigdy nie było powodu do niepokoju. Szkoda tylko że Mikołaj tak strasznie ulewa. :( :( Wiesz jaka jest tego przyczyna??????

no to my jestesmy po kompieli i juz mala spi :) niby bo pewnie zaraz zacznie plakac i bede musiala latac
mam zamiar wybrac sie do makro zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

no więc jestem na chwilę
Kuba raczej dzielnie znosi traumatyczne przeżycie co jakis czas chyba tylko mu się to przypomina bo zapłacze tak nagle wtedy go utulę i jest dobrze,wykąpałam go juz teraz ładnie usnął :)
pisałyście cos o objawach poszczepiennych co jeszcze oprócz gorączki może wystąpić? ::)
MamaWiki szkoda mi twojej niuni będzie miała biedactwo zastrzyki :(
Gabi dobrze że u was wszystko ok. i napewno tak będzie dalej :)

reklama
Do góry