reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Cóż - Filip tak płakał jak miał kolki (na szczęście trwało to u nas tydzień). A plantex próbowałaś i espumisam trzy razy dziennie (pewnie już to przerobiłaś)`- u nas pomogło a teraz juz kolek nie ma.
a

reklama
Ja od dzisiaj daję Espumisan 4x5 kropelek przed karmieniem i widze poprawę. Łukasz pije spokojnie i dzisiaj nie mieliśmy ani jednej kolki ani jednego wzdęcia

A ja sobie pozwoliłam na pół szklaneczki pifffka, i zastanawiam się czy można lampkę czerwonego winka, bo bardzo bym chciała, tak na rozluźnienie ;)

a ja dziś wypiłam niby piwko Redsika a nie piłam tak dawno alkoholu że troszkę je poczułam ale żdzióbełko mam nadzieje że nie upiłam syna ;)

zobacze najpierw nie bede jej slodzic a jak to nie bedzie zdawalo egzaminu to bede jej dawac wiecej plantexu a pozniej ten espumisan
moze cos pomoze ::)

izis pisze:
A ja sobie pozwoliłam na pół szklaneczki pifffka, i zastanawiam się czy można lampkę czerwonego winka, bo bardzo bym chciała, tak na rozluźnienie ;)

a ja dziś wypiłam niby piwko Redsika a nie piłam tak dawno alkoholu że troszkę je poczułam ale żdzióbełko mam nadzieje że nie upiłam syna ;)

A mnie po pół szklaneczki Tyskiego kręciło się w główce ;D ;D ;D ;D

kociak - daj spokój z plantexem - niech pije tyle ile pije teraz. Kup espumisam jest znacznie skutecnziejszy niz herbatki. Ja tez początkowo dawałam 3 razy po 5 kropel. Teraz profilaktycznie 2 razy po trzy.

Izis - lampka wina jest dozwolona.  :)
a

reklama
Do góry