reklama
kangurki
Fan(ka)
mieszanka to juz jest-ja i moj mazDD
kochany, ale...
chociaz jak widze moja siostre, ktora ma chlopaka 6 lat i przez niego wpada w ataki histerii i wg. mnie ma juz nerwice (chociaz oboje twierdza ze sie kochaja-chyba tylko fizycznie) to sie ciesze ze mam taka druga polowke
ogladalam dzis taki program-zaklinaczka dzieci
babka uczy mamy jak dzieci wychowywac, zeby nie plakaly...
to chyba tylko w usa maja takie problemy, jakos nie slyszalam zeby w polsce istnial taki zawod ;D ;D
a moze jestesmy zacofani :
kochany, ale...
chociaz jak widze moja siostre, ktora ma chlopaka 6 lat i przez niego wpada w ataki histerii i wg. mnie ma juz nerwice (chociaz oboje twierdza ze sie kochaja-chyba tylko fizycznie) to sie ciesze ze mam taka druga polowke
ogladalam dzis taki program-zaklinaczka dzieci
babka uczy mamy jak dzieci wychowywac, zeby nie plakaly...
to chyba tylko w usa maja takie problemy, jakos nie slyszalam zeby w polsce istnial taki zawod ;D ;D
a moze jestesmy zacofani :
Kangurki jak tam Twoje dzidzie?? Z tego co czytam, to sa grzeczne. Moj Kubolek w sobote dał nam po północy trzygodzinny koncert. Od niedzieli jakby dizecka w domu nie było... hehehe. Zje, śpi, zje, śpi, zje, śpi...i tak caaały czas. Fjanie, bo przynajmniej mama może cos w domu zrobić, i wyspać się z tatusiem... Oby tak dalej..puk puk (odpukać w niemalowane)... ;D
Dzisiaj ja mam "nocny dyzur", wczoraj miał tatus, wiec sie wyspałam wkooońcu
Dzisiaj ja mam "nocny dyzur", wczoraj miał tatus, wiec sie wyspałam wkooońcu
kangurki
Fan(ka)
moja dzidzia jest tylko 1
pierwsza i ostatnia no ale fakt grzeczny aniolek
je spi tylko czasem chce zeby do niego pogadac
i uwielbia ogladac reklamy jak je, chociaz czytalam ze to raczej zle, ale dopoki jest spokojny to nie bede mu zabraniac
pierwsza i ostatnia no ale fakt grzeczny aniolek
je spi tylko czasem chce zeby do niego pogadac
i uwielbia ogladac reklamy jak je, chociaz czytalam ze to raczej zle, ale dopoki jest spokojny to nie bede mu zabraniac
reklama