reklama
Moj mały od wczoraj juz taki leniwy... prawie go nie czuję, pewnie nie lubi upałów i woli spać
No i tez czuję się taka pełna i nadęta jak balon... jak bym miała za chwile pęknąć.... i wszyscy myślą ze ja juz na ostatnich nogach jestem... a tu jeszcze 3 miesiące : : :....
No i tez czuję się taka pełna i nadęta jak balon... jak bym miała za chwile pęknąć.... i wszyscy myślą ze ja juz na ostatnich nogach jestem... a tu jeszcze 3 miesiące : : :....
mnie na razie raz tylko skurcz złapał... ale taki ,że przez 4 dni mnie jeszcze łydka bolała, właśnie tak jakbym miała siniaka. Zaczynają mi też puchnąć trochę nogi i ręce. :A jak za długo łażę to mnie w kroku ciągnie, tak jak przy okresie...chyba się sypię
hej
musiałam Igora zagonić do zadania
podlałam kwiatki
maciejka mi juz pachnie ;D ;D ;D
ale chyba nie pogadam z Wami kochane
bo nie spie od 5
Aniulka ja sobie pomyslałam że jak ktoś się zdziwi ,że jeszcze do września
to powiem że bliżnięta będe miała
musiałam Igora zagonić do zadania
podlałam kwiatki
maciejka mi juz pachnie ;D ;D ;D
ale chyba nie pogadam z Wami kochane
bo nie spie od 5
Aniulka ja sobie pomyslałam że jak ktoś się zdziwi ,że jeszcze do września
to powiem że bliżnięta będe miała
reklama
hahaha Kociak to nie od majtek, tylko macica Ci rośnie i idzie do góry ;D ;D ;D
Marta ja sobie też tak myślałam z tymi bliźniakami, ale pracuję w bardzo dużej firmie i jak komuś bym powiedziała że będę mieć bliźniaki, to za chwilę całe Leszno by o tym trąbiło.... : 8)
Marta ja sobie też tak myślałam z tymi bliźniakami, ale pracuję w bardzo dużej firmie i jak komuś bym powiedziała że będę mieć bliźniaki, to za chwilę całe Leszno by o tym trąbiło.... : 8)