reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

A Ty tak na tego tatę narzekasz... widzisz jaki on dla Ciebie dobry??? o wpół do 12 kurczaka Ci zamawia... ty jak królewna... pstryk i zachcianka spełniona ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;)

reklama
...truskawki...mmm...też mam ochote...

...a teraz MELANIE PRZEPRASZAM jeszcze raz za to nieporozumienie :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
...inne dziewczynki tez przepraszam...i dziękuje za spostrzegawczość...

i ide spać bo nie chce anginą zarażać...

:-* :-* :-* :-* :-*

Kartolina przez łącza nie ma szans na zarazki

Kociak nie przesadzaj... tatę masz k0ochanego, zobaczysz jak się młode urodzi to każdą Twoją zachciankę spełni...

Melanie a Ty gdzie się podziałaś... nadrabiasz zaległości w czytaniu czy uciekłac już??

A ja też już Wam pisałam że z tatusiami to juz tak jest... mój też fochy stroił na początku mojej znajomości z mężem, a jak na pierwsze wakacje razem pojechaliśmy.... dwa tygodnie się do mnie nie odzywał hihihi ale ja się nie dałam i teraz już jest ok

reklama
Aniulka tylko on nie rozumi ze patryka zniecheca do tego ??? Jeszcze bedzie tak ze zostane pana z dzieckiem malo brakuje

Do góry