reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
a ja mam kiecke na slub-cywilny oczywiscie, bo do kosciola jakos mi sie nie spieszy...brązowa długa-jutro wkleję zdjęcia:)tylko rozmiar przerażający-42...kiedyś nosiłam 36...ale kupiliśmy małemu takie śliczne śpioszki z napisem I love dad:)to jest fajniejsze niż chodzenie po sklepach pełnych niezadowolonych bab...czas na plotki z koleżankami chyba...chciałabym wypić 2 piwka:)dostanę pewnie zieloną herbatkę:)kolacja u teściów:(heh-lajf is brutal:)miłego wieczorku:)

witam

mialam dzisiaj "fajny" dzione - przelezalam cały czas w lozeczku i oglodałam filmy przed chwila zajadłam sobie strasznie pikantne sajgonki i teraz mam zagage mysle ze jak sie napije szklanki mleka to mi przejdzie

hej dziewczyny!!  kangurki pozdrowienia dla twoich maluchow  :)

Dziewczyny mam dla was fajna gre na wypadek gdyby wam sie troszke nudzilo ;) przeslala mi ja znajoma. Jest na tej www....http://www.grzenda.art.pl/

krotko napisz co i jak :) najpierw mozna sobie poczytac regulamin, gra jest prosta rejestrujemy sie naciskajac na PLAY (nizej jest rejestracja) pozniej jeszcze raz play i wybieramy krok po kroku bron itp pozniej strzeamy do plemnikow ;D uwaga zeby nie dac sie zaplodnic hehehe bo jak to nastapi to na swoim koncie pojawi nam sie USG jak prawdziwe  ;D i przez 9 meisiecy bedziecie nosic dzidzie internetowa hehhe ;D a pozniej ja bawic ;D niezle tak na deszczowe dni :laugh:

reklama
Do góry