reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
czesc Kobietki!

po wczorajszym sennym dniu nie wytrzymam takiego drugiego! Wychodze zaraz na buszowanie po sklepach, przytacham sobie czeresnie, a potem zabiore sie za super sprzatanie :)
mam nadzieje ze wystarczy mi energii czego sobie i Wam dzis zycze
buziaczki :D

ale tutaj znowu cisza

jak juz wspominałam miałam wizyte w czoraj no i jest wszystko cacy doprzodu mam juz 6kg

dzisiaj byłam na zakupach i kupiłam sobie klapeczki i sukienke za jedyne 10zł ale chyba na miescie sie wniej nie pokarze bo jest roche wiesniacka ale wziełam zebym miala w czym po domu łazic

Dostałam dzisiaj smsa od Balnus, że chyba sie nie spotakmy tym razem :(,
bo ma skurcze i wzięli ja do szpitala na obserwacje do końca tygodnia. :( :( :(

Zadzwoniłam do niej ale nie mogła bidulka rozmawiać, bo akurat brali ją na ktg
zadzwonie wieczorem.

Melanie, jak będziesz widzieć się z Blanus lub rozmawiać z Nią przez telefon to życz jej ode mnie wszystkiego najlepszego. Niech mocno ściska nóżki i nie pozwoli Arisie jeszcze wyglądać na ten świat! Pozdrów ją gorąco i powiedz że myślami jestem z Nią i jej Malutką i wierzę że wszystko będzie dobrze. Uściskaj ją mocno.

A Ty jak będziesz miała jakieś wieści to informuj nas na bierząco.

Nie wiem czy się tu jeszcze dzisiaj odezwiesz więc już teraz życzę Ci jutro połamania pióra. Trzymaj się dzielnie i powodzenia. Kciuków nie będę trzymać bo ponoć są zdradliwe ale myślami będę Ci kibicować

reklama
nasz pies zwariował( mamy kundla Borysa) - zagryzł kota sąsiadów.
sąsiad pewnie zadowolony bo ma tych kotów pod dostatkiemi
co mam z nim teraz zrobić.dostał smyczą,tak mnie zdenerwował.pewnie będe go zamykać.Igor to płakał przez niego.żal mu było kota

Do góry