reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Czeeesc, Mamusie :)
mam nadzieje, ze teraz mi sie uda, bo juz dzis probowalam wyslac posta, ale koputer wyslal go w czarna internetowa dziure :(

Witam i pozdrawiam znane ;) i nie znane buzki!

Niestety wpadlam tylko na chwilke i nie zdaze zbyt wiele przeczytac :(
Mam nadzieje, ze wszystkie czujecie sie dobrze i Wasze Malenstwa rosna, jak na drozdzach ;)
Dzis oddaje swojego zloma (czyt. komputer) do naprawy i w piatek (oby!) zaczne nadrabiac forumowe zaleglosci, bo na razie korzystam z kafejki internetowej... :(

jestem juz prawie 12 kilo na +  ::) :(
a Arisa daje mi popalic, szczegolnie wieczorem i... w nocy ;)
moze przez te fikolki snilo mi sie dzis, ze urodzilam 6-kilowe dziecko!!!

jutro odbiore wyniki z proby glukozowej, wiec na razie jeszcze nic nie wiem... potem sie pochwale ;)
Aaaa i w czwartek bede sie widziec z Melanie juz sie nie moge doczekac!!!!  ;D  ;D  ;D

Caluje Was baaaardzo mocno!
blanka

ps
jutro robie pierwsze dzidziusiowe zakupy!!!!!!!!!
czy Wy tez juz macie faze "gniazdowania"?

reklama
ja mam
nawet już dzisiaj zaczęłabym pokój malować
a zaplanowalismy gdzieś za miesiąc ::)
to takie silne pragnienie uwicia gniazka jest nawet męczace
bardzo zniecierliwiona jestem
juz bym chciała wszystko miec gotowe
usiąść i czekać na dzidzię ;D

test glukozowy mam około 25 czerwca

Kociak jeszcze nic straconego... wieczór dopiero się zaczął tylko.... strona już 202 ;D

Melanie dobrze Cię rozumiem. Kiedy czekałam na pierworodnego też byłam taka niecierpliwa ;)

Blanus fajowo że się zameldowałaś i że z Wami wszystko w porządku.

Bardzo bym chciała jeszcze wiedzieć jak się czuje Edit, bo dawno nie dawała znaków życia, mam nadzieję że też tylko komp jej nawalił...

Aniulka nie ta impreza juz :)
Kurde dzisiaj bylam w tesco i sobie jakies folje do pieluch tetrowych kupilam zaraz bede czaic co to jest ;D ;D ;D

reklama
Do góry