reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

heheh smiej sie w domu ze jak sie urodzi dziewczynka a bede chciala miec chlopca to jej zrobie operacje :)
To jest oczywiscie zart
To jest moje pierwsze dziecko jestem mloda to nikt nie wie co mi moze przyjsc do glowy i czasami widze mine mojej mamy siedzi taka wystraszona i nie wie co powiedziec ;D ;D

reklama
moja znajoma była na usg w 25 tyg i jej malenstwo miało złozone nozki i lekarz nie powiedział co bedzie na nastepnym usg w 32 tyg sytuacja sie powturzyła a moja kolezanka powiedziała wtedy tak do brzusia
-" No malenstwo rozłoz nozki tak jak mamusia rozkładała"
ale i tak nic z tego moze jak pojdzie na nastepne usg to dzidzia bedzie chciała pokazac co ma miedzy nogami

zwłaszcza ze ta moja znajoma to zabardzo niewie z kim ma beby wiec te nogi rozkładała bardzo czesto i przed szeroka publicznoscia

no aj tak samo ani nawet nikomu Wolala bym to zachowac w tajemnicy ::)
Tak to bylwa jak sie lata od jednego do drugiego Tera bedzie sobie musiala dac sama rade bo jej nikt nie pomoze
Tatus dziecka sie nie zglosi ::)

ma pecha mogła myslec przed a ona wolała sie bawic na imprezkach a takie imprezki u niej konczyły sie zawsze w lozka z facetem nie zwsze z tym samym

kurde ale pogoda dzisiaj u mnie ciagle pada za godzinke musze wyjsc do lekarza i niewiem ci mam ubrac

u mnie tez pada i jest raczej zimno narazie nie mam potrzeby wychodzenia z domu ::) wiec nie mam problemu z ubraniem sie ;D ;D ;D
A co do takich imprez to nie trzeba az tyle pic i kontrolowac siebie
ja nie chodze na takei imprezy a jak juz gdzies wychodze to ide zawsze z patrykiem nigdy sama

reklama
Nikt by sie chyba lekarzowi nie przyznal do nieciekawej przeszlosci :D
Dlatego profilaktycznie kazdy noworodek ma zakraplane po porodzie oczka azotanem srebra - profilaktyka przeciw kile i chlamydii, oczka sa czasem przez kilka dni czerwone, ale lepiej tak, niz dzidzius mialby stracic wzrok...

Do góry