reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Nie wiem Kociaku co to było. Ja z natury mam dosyć sztywne i podatne włosy. A po tym czymś były lejące i miękkie. No i proste

Nie zrobilam to po zjedzeniu zostawilam jej nawet kawalek :p Powiedzialamze tego nie bede jesc Muslala bym chyba z kilka litrow do tego wypic tak pieklo  ::) jak bym chciala cos pikantnego to bym poledwiczki w kfc sobie wziela  ;D ;D ;D

Melanie ja slyszalam ze nie wolno jesc ostrego bo dzidzia czuje smak i go tez piecze Ale nie wiem czy to prawda ;) Staram sie unikac ostrego

ciekawe czy ta pani to nie byla czasem moja tesciowa

ona wie ze nie cierpie pikantnego
ale jakos tak jej sie zawsze zapomni

Wiem Melanie ale co mam zrobić?? żadne proźby nie pomagają.... a już 5 lat nie palił :( i kiedy byłam w ciąży z Kubą to nie palił. Teraz oboje z małym go gnębimy ale na razie bez skutku :( :(

reklama
Mojego patryka mama za to znowu duzo soli  ::) ::) ::) tego raczej tez sie nie da jesc zjem 1/2 kotleta i oddaje patrykowi  ;D ;D ;D ostatnio mi nawet marudzil ze nie dosolilam ziemniakow  :p

Do góry