reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
hejka dziewczyny!
Marcel miał rano 38 stopni gorączki, po podaniu panadolu 36, 9
nie płacze, ma apetyt tylko śpi więcej
co to może być, ?? :(
mam wrażenie że trójka górna wychodzi, ale nie jestem pewna
jutro zawiozę mocz na badanie, martwie się ,ze to zakażenie ukł. moczowego :( :( :(

slońce wyszło u nas, ale nie pójdziemy chyba na spacer może to jakąs infekcja dróg oddechowych

dziękuje Aniulka , a tak sobie zmieniłam na wiosne .... nadchodzacą
Ty to dopiero masz sliczne zdjęcie z bąblami już wczoraj miałam napisać, ale neostrada mi nawalała wieczorem i wyłączyłam komp ,bo mnie nerwy wzięły ::)

Dzięki Marta. Swieżutka fotka, z wczoraj. :-*

A chyba wszystkim ostatnio forum nawalało. Pewnie przez to ulepszanie. Myslę że to już niedługo i będzie działało bez zarzutów.

A tak wogóle to cisza coś ostatnio tutaj wielka..... :( Niektóre dziewczyny rzadko zaglądaja. Tak to jest jak trzeba codziennie pracować, zająć sie domem i dzieckiem, które wymaga coraz większej uwagi.... Mam nadzieję ze nasz wątek nie umrze całkowicie :-[ :-[

Dobry Wieczor Mamusie :)
ja weekend moge zaliczyc do udanych wczoraj wyszlismy z mezem do restauracji a potem na impreze, a dzisiaj na zakupy- a z maluszkiem zostala moja przyjaciolka, wiec sobie odpoczelam i naladowalam akumulatory :) juz dawno sie tak dobrze nie bawilam i spedzilam z moim hasbendem tyle czasu- tylko jestem troche padnieta mam nadzieje, ze Niki da mi dzisiaj pospac...

oj basiu jak zazdroszczę
może i mnie niebawem spotka taki wieczór ;)

nie opdisuj mi na innym wątku
bo pytałam gdzie się wybieraliście,
ale juz wiem :)

Basiu, zazdroszczę takiego weekendu. My w przyszły wybieramy sie nad morze - pod warunkiem, że zrobi sie troche cieplej.

reklama
Do góry