reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Ja do prasowania 3 dni sie zbieram, ::) a caly czas dokladam nowe. No bo przeciez pranie wstawic to juz nie jest ciezka praca.
I tak wstawiam jedno pranie dziennie i tylko dokladam do stosu. ::) :p

Ale powoli meza urabiam , to moze jutro mi poprasuje. ;D ;D ;D

Kurna fele ::) ::) ::)
serio ???
Musze jakis wyciagnac z Czerwonego Krzyza, bo niemam swojego ::)
A Antek, dziecie nie przystosowane do ujemnych temperatur.
Chyba go w zamrazalce troche potrzymam ;D ;D
Coby sie przyzwyczail ::)

My postrzegamy Irlandię tak romantycznie, zielone wzgórza, ocean,...Mel Gibson ;D, a Anineczka pewnie troszkę inaczej, co?

A wiecie ,ze Pirce Brosnnan czy jak mu tam.
No ten Bond 007 to tyz Irol?? ;D

Ja tak samo ja postrzegam, piekne klify, wieczna zielen ktora koi dusze ::)
Puby bez papierosow!!! :D
I to ich ....Ohydne piwo Guinnes :p

ja już się z wami pożegnam, padam na ryja :p

słodkich snów Wrześnióweczki!

niech Wam się przysnią aniołki!

buziam Was!

reklama
tunia pisze:
ja już się z wami pożegnam, padam na ryja :p

słodkich snów Wrześnióweczki!

niech Wam się przysnią aniołki!

buziam Was!
dobranoc tuniu. Ja tez odpływam... papasie do jutera wieczora... stary na nockę zasuwa, to bede mieć kompa tylko dla siebie ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry