reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Pewnie, że zgubie ale wolę nie mieć traumatycznych wspomień z ciąży związanych z ciężarem swojego ciała :)

Zauważyłam, że w ciąży tak jest, że jeśli ktos coś mówi o czymś do jedzenia to sie zaraz ma na to ochotę
ja np nie moge wczodzic na tematy typu : jakie macie zachcianki itp

reklama
Melanie nie bedzie tak zle :) Tobie jest ladnie z brzuszkiem I fotki co widzialam ze slubu chyba cywilnego Super wygladalas w jasnych wlosach teraz tez :)

Ja sobie też miętkę zrobiłam

Kociak bo te witaminy cały czas musisz brać! Ja jem Maternę ale jest jeszcze elewit czy coś takiego. Acha no i po urodzeniu też Ci się to przyda jak będziesz karmić. Poród to jest straszny szok dla organizmu a dziecko wyjada z Ciebie wszystkie niezbędne składniki i potem okazuje się że dla Ciebie zostają tylko śmieci.

Ale wykład Ci walnęłam co?

reklama
moj mały przypomniał sobie że trzeba mamę trochę okopać. :)Nareszcie bo ostatnio cicho siedział aż się denerwowałam....nie wiem czy to po tych lekach czy ta miętka tak działa? no i brzuch cały czas miękki :D

Do góry