reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie chyba palce obcieli na tym manicurie i teraz biedna nie ma czym stukac po klawiatrze :-[ :( ;D

Melu sprobuj lokciami ;D ;D ;D ;D

A tak serio Gdzie sie wszystkie do cholerci podzialyy???

Czyzby wszystkie sledzie jedza na ostatkach??? ;D ;D

reklama
kinek pisze:
Melani,żebym ja to wiedziała..
Co to znaczy "bardziej zaawansowany".Chodzi mi o to żeby zdjęcia miały piękne kolory, żeby miały w sobie głębię,żebym mogła sama wpłynąć na to jak obraz wygląda ale żeby z drugiej strony nie było za dużo manipulowania i ustawiania.Aparat dla kogoś kto chce robić "ładne" zdjęcia swojej rodzinie i przyjaciołom i nie koniecznie od razu wystawiać je w galerii ;D

kinek to ma byc nowy sprzęt, czy używany?

anineczka pisze:
Melanie chyba palce obcieli na tym manicurie i teraz biedna nie ma czym stukac po klawiatrze :-[ :( ;D

Melu sprobuj lokciami ;D ;D ;D ;D

A tak serio Gdzie sie wszystkie do cholerci podzialyy???

Czyzby wszystkie sledzie jedza na ostatkach??? ;D ;D

i co?
dobrze mi idzie łokciami, co? ;)

ja na ostatki siedzie w domu jak większość z nas
i się cieszę - uwielbiam siedzieć z moim dzieckiem - jak nie jest marudna ;D Paris bywa marudna nie często na szczęście ::)

Kangurki
ale masz fajnie z tymi kwiatkami od męża :)

Joanko
masz u mnie 100 plusów za pomoc Blanuskowi :-* :-* :-* :-* :-* :-*

HHehe nrmalnie jestes szybka jak blyskawica Melanie
albo jak power rangers ;D ;D

Jak pomysle ze bede musiala z moim dzieckiem ogladac bajki to mi sie cos robi :p
Ale poswiece sie dla synusia ;D

u nas tatus sie bedzie poswiecal z bajkami, bo je uwielbia ;D
ja lubie jak mam nastroj
ciekawe czy bedziemy chodzic z dzieckiem na premiery kreskowek na 24ta ??

Ineczka tylko ze wy bedziecie ogladac bajeczki o Calineczce i Kopciuszku ;) ;D
A ja.. pokemony, power rangers i jeszcze jakies szczelanki, bo niewiem czy Antek skusi sie na Spiaca Krolewne ;D

anineczka pisze:
Ineczka tylko ze wy bedziecie ogladac bajeczki o Calineczce i Kopciuszku ;) ;D
A ja.. pokemony, power rangers i jeszcze jakies szczelanki, bo niewiem czy Antek skusi sie na Spiaca Krolewne ;D
no raczej potwory, ogry i zwierzaki beda naszymi ulubionymi
bo moj maz jakos nie kolekcjonuje spiacych krolewien ;D

reklama
Mel, jak będzie za 1700, to też ok

dawaj propozycje....plusy, minusy...

Ale padnięta jestem, Hania marudna, jeszcze powinnam ja dzisiaj wykąpać a nie chce się... ;)

Do góry