reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A soki z buraków pijesz?? juz kilka razy pisałam o tych burakach ale bede pisała tyle ile trzeba bo ja dawałam Kubie zamiast tabletek z żelazem i wyniki miał po pewnym czasie idealne.

Marta nie mam zamiaru Cie straszyc ale tak mi poradziła pediatra z tymi burakami bo wspominała właśnie o zebach. Kuba miał mwtedy rok i tez żabki mu jeszcze wychodziły, chociaz większość miał. Uniknęlismy dzięki temu zebowych problemów i miał piękne białe perełki i do dzisiaj ni9e ma ani jednej dziurki

no to musisz pić codziennie przynajmniej przez miesiąc... a jak karmisz to pij więcej niz pół szkalnki.

Przeczytałam mojego ostatniego posta i się za głowę złapałam: jak ja ostatnio piszę!!!! Dziewczyny poprawiajcie mnie bo bazgrze jak kura pazurem

kupa prasowania na mnie czeka a ja przed komputerem siedze
jutro ksiądz po kolędzie :mad:
nie wiem po co przyjdzie
i tak nic nie dostanie :p
juz kilka lat nie dostaje więc nie wiem po co przychodzi ;)

dobrze ze moja mama jest bedzie nawijać

Ojej, Marta, przypomniałaś mi o prasowaniu!!!! Zapomniałam zupełnie, a muszę to zrobić bo już trzeci dzień odkładam. Aaaale mi się nie chce!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: ;)

A ksiądz widocznie z powołania, nie o kasę mu chodzi tylko o bliskość z owieczkami ;D

reklama
Do góry