reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
A soki z buraków pijesz?? juz kilka razy pisałam o tych burakach ale bede pisała tyle ile trzeba bo ja dawałam Kubie zamiast tabletek z żelazem i wyniki miał po pewnym czasie idealne.

Marta nie mam zamiaru Cie straszyc ale tak mi poradziła pediatra z tymi burakami bo wspominała właśnie o zebach. Kuba miał mwtedy rok i tez żabki mu jeszcze wychodziły, chociaz większość miał. Uniknęlismy dzięki temu zebowych problemów i miał piękne białe perełki i do dzisiaj ni9e ma ani jednej dziurki

no to musisz pić codziennie przynajmniej przez miesiąc... a jak karmisz to pij więcej niz pół szkalnki.

Przeczytałam mojego ostatniego posta i się za głowę złapałam: jak ja ostatnio piszę!!!! Dziewczyny poprawiajcie mnie bo bazgrze jak kura pazurem

kupa prasowania na mnie czeka a ja przed komputerem siedze
jutro ksiądz po kolędzie :mad:
nie wiem po co przyjdzie
i tak nic nie dostanie :p
juz kilka lat nie dostaje więc nie wiem po co przychodzi ;)

dobrze ze moja mama jest bedzie nawijać

Ojej, Marta, przypomniałaś mi o prasowaniu!!!! Zapomniałam zupełnie, a muszę to zrobić bo już trzeci dzień odkładam. Aaaale mi się nie chce!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: ;)

A ksiądz widocznie z powołania, nie o kasę mu chodzi tylko o bliskość z owieczkami ;D

reklama
Do góry