reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

ehe
Paris leży w łóżeczku
chciałam, żeby się zdrzemnęła i jak zawsze wtykam jej smoka do buzi i nic :o wypluwa
jak ja ją teraz uspię jak ona nie chce smoka :p

włączyłam jej narazie karuzele i sobie do niej słodko gada :)

reklama
kupiłam dzisiaj ten plastikowy garnek do mikrofali co Winia o nim pisała
ale nie tej firmy :p
surowe pałki zrobiły się 15 min i były pyszne

mikrofalowka.gif

Melanie pisze:
koreczek83 pisze:
mała zasneła wpatrzona w choinke
hihihi
moje dziecko tak nie robi
tzn nie zasypia gdziekolwiek  ::)

ciekawe jak będzie u znajomych
czy mocno będzie jej przeszkadzało, że nie będzie spała u siebie  ::)

jutro się przekonam
wsadzam ja w leżaczek i jade z nim gdzi jej si spodoba bo mam go na kółkach pod choinke włączm melodyjke 5 minut i Darii nie ma :)

Kochane moje chcialam Wam zlozyc zyczonka noworoczne, aby kolejny rok owocowal w nowe przemile wrazenia, byl rokiem pierwszych krokow naszych dzieci, pierwszych slow, pierwszych urodzin. Szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!

Kochane moje!!! Życzę Wam aby nadchodzący Nowy Rok był pełen radości, szczęścia i miłości, żeby pospełniały się Wasze marzenia, dzieci wspaniale rosły i obdarzały Was swoimi cudnymi uśmiechami. I żebyśmy kolejny roczek spędziły ze sobą. Buzieki i wesołej zabawy.

reklama
Do góry