reklama
M
Melanie
Gość
edyta27 pisze:Jutro idę do pracy na wigilię i nie bardzo mam co na siebie włożyć. Muszę Wam powiedzieć, że trochę mam tremę, bo strasznie ich wszystkich dawno nie widziałam.
musisz ubrac coś w czym wyglądasz rewelwcyjnie ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
no co ty wini juz sie nie powiekszy :laugh:
:laugh:
matki polki górą ;D
matki polki górą ;D
M
Melanie
Gość
anineczka pisze:Sprawdz to Melanie(czas odsiadki za morderstwo) przy pomyslnych wiatrach sama skorzystam!!!
My mamy polowe domu czyli dwa pokoiki i na szczescie mam czysto,ale jak widze ta babe to mi sie noz w kieszeni otwiera.
I najgorsze jest to ze nam sie non stop wpier.... do wszystkiego.Patrzy na rece i komentje.Wszystkie rozumy pozjadala.
Kiedys zgarnelam za to ze moj maz wyzucil zgnile banany.
Marek zastanawia sie czy jej nie wywiezc gdzies do lasu....ALE TU NAWET LASOW NIE MA!!!!
ta KUPA u nas, to sie nie wpier..la, bo wiem, że z Melanie się nie zadziera ;D ale jej głupota każdego dnia poraża i mnie i męża :
totalny brak myślenia
reklama
witam mamuie!
znalazłam chwilkę wkońcu! moja lalunia grzeczniutka, więc się wzięłam za robotę
prawie skończyłam jeszcze tylko łazienka. musiałam odpicować pokój mojej oluni, bo jutro wraca wkońcu z wygnania w Wilnie, a że tutaj jest komp, więc trochę się różnych moich rzeczy nazbierało. ale się cieszę, że już wraca
dzisiaj przytachałam z tatusiem do domu śliczną choinkę i był to nie lada wyczyn, bo świerk ma 3,5m i jest bardzo rozłożysty. ale się cieszę, że taka piękną wynalazłam ;D
a co do tego urządzenia, to byłam kiedyś na prezentacji podobnego bajeru, też wszystko samo robiło Termomix, chyba. moja sąsiadka kupiła i chyba jest zadowolona, był dosyć drogi, ale dokładnie nie pamiętam, napewno grubo ponad tysiąc złotych.
ja też cierpię na braki w garderobie, cholera nie wiem w czym na chrzcie wystapię.
bardzo wam współczuję, tych kup!!!
znalazłam chwilkę wkońcu! moja lalunia grzeczniutka, więc się wzięłam za robotę
dzisiaj przytachałam z tatusiem do domu śliczną choinkę i był to nie lada wyczyn, bo świerk ma 3,5m i jest bardzo rozłożysty. ale się cieszę, że taka piękną wynalazłam ;D
a co do tego urządzenia, to byłam kiedyś na prezentacji podobnego bajeru, też wszystko samo robiło Termomix, chyba. moja sąsiadka kupiła i chyba jest zadowolona, był dosyć drogi, ale dokładnie nie pamiętam, napewno grubo ponad tysiąc złotych.
ja też cierpię na braki w garderobie, cholera nie wiem w czym na chrzcie wystapię.
bardzo wam współczuję, tych kup!!!