reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie tylko że ja sie jeszcze w nic nie mieszczę. No i chyba przyjdzie mi iść w tym co sobie na chrzest kupiłam. No bo przecież nie wyskoczę w dżinsach :laugh:

anineczka pisze:
Sprawdz to Melanie(czas odsiadki za morderstwo) przy pomyslnych wiatrach sama skorzystam!!!
My mamy polowe domu czyli dwa pokoiki i na szczescie mam czysto,ale jak widze ta babe to mi sie noz w kieszeni otwiera.
I najgorsze jest to ze nam sie non stop wpier.... do wszystkiego.Patrzy na rece i komentje.Wszystkie rozumy pozjadala.
Kiedys zgarnelam za to ze moj maz wyzucil zgnile banany.
Marek zastanawia sie czy jej nie wywiezc gdzies do lasu....ALE TU NAWET LASOW NIE MA!!!!

ta KUPA u nas, to sie nie wpier..la, bo wiem, że z Melanie się nie zadziera ;D ale jej głupota każdego dnia poraża i mnie i męża ::)
totalny brak myślenia

reklama
witam mamuie!
znalazłam chwilkę wkońcu! moja lalunia grzeczniutka, więc się wzięłam za robotę :) prawie skończyłam jeszcze tylko łazienka. musiałam odpicować pokój mojej oluni, bo jutro wraca wkońcu z  wygnania w Wilnie, a że tutaj jest komp, więc trochę się różnych moich rzeczy nazbierało. ale się cieszę, że już wraca  :)

dzisiaj przytachałam z tatusiem do domu śliczną choinkę i był to nie lada wyczyn, bo świerk ma 3,5m i jest bardzo rozłożysty. ale się cieszę, że taka piękną wynalazłam  ;D

a co do tego urządzenia, to byłam kiedyś na prezentacji podobnego bajeru, też wszystko samo robiło Termomix, chyba. moja sąsiadka kupiła i chyba jest zadowolona, był dosyć drogi, ale dokładnie nie pamiętam, napewno grubo ponad tysiąc złotych.

ja też cierpię na braki w garderobie, cholera nie wiem w czym na chrzcie wystapię.

bardzo wam współczuję, tych kup!!!

Do góry