reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

heheh nie rozumiecie bo młode jesteście na tym forum ;D

ja kiedys pisałam, że musze niestety mieszkać z pewna babą, która nie jest za czysta i za mądra :p i ma ksywkę nadaną przeze mnie : KUPA

zaraz poczytam instrukcję od mikrofali i upieke pierniczki ;D
tzn już czytałam ale o pierniczkach tam mowy nie ma
tylko o pizzy itp

reklama
Ja nawet nie wiem czy w mojej mikrofali można piec. Uzywam jej do gotowania na parze. Pychotka. 8 minutek i mam mięsko i warzywka ugotowane. ::)

Trzeba kupic specjalny ganek do gotowania na parze w mikrofalówce. Wkładasz waszywa pokrojone i mięsko i wlewasz trochę wody. I po sprawie. Danie gotowe.

Dobry Wieczor Wrzesnioweczki :)

Jeeeju, ale mam zaleglosci :( ::)
moze jak bede miec przerwe miedzy Swietami a Nowym Rokiem, to mi sie uda nadrobic czytanie :)

U mnie praca, praca i jeszcze raz praca :(
juz zaczynam swirowac
nic nie mam przygotowane do Swiat
w domu balagan
prezenty nie kupione (no, tylko dla Niuni ;) )
w lodowce wieje pustka

Dzidziunia daje popalic - w zeszlym tygodniu przez szczepionke
a teraz to chyba zaczely jej isc zabki, ma spuchniete dziasla i gryzie mnie strasznie przy jedzeniu ::) ;)

cale szczescie, ze na Wigilie i reszte Swiat jestesmy w gosciach :) ;D
troche sie poobijam ;)
i biore sie za siebie :( juz mnie dobija ograniczonosc mej garderoby

a tak a propos tego tematu, to ide wszamac kolacyjke ;)

Duze buzie Kochane!
:-* :-* :-*

Witam Mamuski
W koncu usiadlam na tylku uff...
Dzisiaj rozpetalam 3 wojne swiatowa.Mieszkam z kuzynka i jej mezem i coreczka a teraz przyjechala do nie jeszcze jej tesciowa i to z nia mialam starcie pierwszego stopnia. Miesiac temu jak wyjezdzalam do Polski odkurzalam dom i wyobrazcie sobie ze oni przez ten czas wogole nie uzyli odkurzacza!!!

Jak mozna trzymac dziecko(jeszcze wczesniaka) w takim syfie!?

Winia pisze:
Trzeba kupic specjalny ganek do gotowania na parze w mikrofalówce. Wkładasz waszywa pokrojone i mięsko i wlewasz trochę wody. I po sprawie. Danie gotowe.

ooo jacie
nawet nie słyszałam o czyms takim
zaraz poszukam na allegro :)

a moja znajoma zachwalała ostatnio taką maszynę do chleba
kosztuje cos ponad stówkę i samo miesza składniki i piecze na zaprogramowaną godzinę
dobre co?
podobno jeden bochenek chleba wychodzi 1.20 pln i jest pyszny

A na domiar tego jak weszlam do lazienki w ktorej ona urzeduje to prawie przewrocilam sie o brud!! Mialam zamiar wykapac sie dziasiaj z maluszkiem w wannie(u siebie w pokoju tez mam lazienke ale z prysznicem).

reklama
Do góry