reklama
siwasek
Fanka BB :)
nie było mnie tylko troche na bb i przegapiłam 800 stronke!!!buuuuu
w ogóle sie wczoraj bardzo rozpisasłyście ;D
Beatka pozazdrosciłam ci świątecznej dekoracji wyciągnełam juz świąteczne gadżety i porozstawiałam troche po domu zrobiło sie świąteczniej, a moze jutro ubiore choinke, sztuczna
ale u rodziców gdzie bedziemy na swieta pewnie żywa bedzie 
Beatka a jak ty myjesz okna i pierzesz firanki, przeciez ty masz z 5 m wysokosci w mieszkaniu.Wzywasz drużynę koszykarzy ??? ???
Beatka pozazdrosciłam ci świątecznej dekoracji wyciągnełam juz świąteczne gadżety i porozstawiałam troche po domu zrobiło sie świąteczniej, a moze jutro ubiore choinke, sztuczna
Beatka a jak ty myjesz okna i pierzesz firanki, przeciez ty masz z 5 m wysokosci w mieszkaniu.Wzywasz drużynę koszykarzy ??? ???
Cześć dziewczyny. Od rana przeczytałam raptem jeden wątek. Sara od wczoraj jest w przedszkolu. Na szczęście poprawiło się jej i rewolucji żołądkowej już nie ma. A mojemu Robertowi coś się pokićkało, bo sypia mi w ciągu dnia tylko po półgodziny. Zasypia dopiero między 11 a 12 w nocy
, ale za to mamy spokojne nocki. Coś za coś
Ja też chcę taką fotkę z tym dzieciątkiem.
Beatka ślicznie masz wystrojone mieszkanko. Naprawdę pachnie już u Ciebie świętami. Ja też tak chcę. Ja nie wiem czy choc w domu choinkę będę miała, bo sztucznej jeszcze nie mamy, a prawdziwe drogie, ale tyle uroku mają w sobie i ten zapach :
. Muszę namówić męża 
Kociak może to @ ??
Jeżeli chodzi o karpie, to u nas wszyscy bardzo lubią, zwłaszcza w galarecie. Już się nie mogę doczekać jak się będziemy opychać
;D ;D
Ja też chcę taką fotkę z tym dzieciątkiem.
Beatka ślicznie masz wystrojone mieszkanko. Naprawdę pachnie już u Ciebie świętami. Ja też tak chcę. Ja nie wiem czy choc w domu choinkę będę miała, bo sztucznej jeszcze nie mamy, a prawdziwe drogie, ale tyle uroku mają w sobie i ten zapach :
Kociak może to @ ??
Jeżeli chodzi o karpie, to u nas wszyscy bardzo lubią, zwłaszcza w galarecie. Już się nie mogę doczekać jak się będziemy opychać
chciałabym tak to załatwiaćsiwasek pisze:Beatka a jak ty myjesz okna i pierzesz firanki, przeciez ty masz z 5 m wysokosci w mieszkaniu.Wzywasz drużynę koszykarzy ??? ???![]()
no cóż, mam drabinę i walczę z żywiołem... mam dokładnie 3,75m.
nawet sama odmalowałam całe mieszkanko. taka zdolna jestem! wprawdzie spadłam z drabiny raz i zawisłam na szafie i myslałam, że zebra sobie połamałam, ale fajnie było
reklama