reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Skoro mój koteczek tak bardzo sie podoba, to czasem zamieszczę kilka jego zdjęć na wątku o pupilach ;D
Melanie, wydoroślał bo ma już prawie 9 miesięcy! To już prawie dorosły kocurek ;)

A tak swoją drogą to muszę Wam powiedzieć, że uwielbiam oglądać galerię Waszych dzieciątek! Nie mogę się na nie napatrzeć są taki śliczne i robią super minki :) Są po prostu cudne!!!

reklama
moj tez nie spi usnal na 40 min i koniec tearz bedzie wojowal do 12 teraz lezy u mnie na kolanach pewnie zje i pojdzie spac
wczoraj przespal 5 i pol godzw nocy a zazwyczaj przesypia 4 wiec tedencja wzrostowa :D

Miyu to nie najgorzej Ci śpi. Mój Maciek ostatnio zasypia o 20 i śpi do 4.30. Trochę za długo bo mi piersi pękają, ale go nie budzę. Odciągać mi się nie chce bo mam beznadziejny laktator.

MamaWiki masz rację. Sama jak je zobaczyłam takie duże to tak mi się jakoś nie bardzo zrobiło. Ale swoją drogą to jak je zobaczyłam po raz pierwszy jeszcze będąc w ciąży to aż sie poryczałam ze wzruszenia.

reklama
Do góry