reklama
wystarczy zrobć jak w tym blogu co grooha1 polecała ;D
wsadzić, wyjąć, zostawić i poczekać troszkę :
Kociak ja nie rozumiem dlaczego testu nie zrobisz, może choć na chwię się uspokoisz skoro sądzisz, że wynik negatywny może nie być prawdziwy!
a poza tym jak to, Twój gin dał Ci prochy na wywołanie okresu podczas gdy sądzisz ,że możesz być w ciąży?

przecież to może chyba zaszkodzić maluszkowi, jeśli naprawdę jesteś?
wsadzić, wyjąć, zostawić i poczekać troszkę :
Kociak ja nie rozumiem dlaczego testu nie zrobisz, może choć na chwię się uspokoisz skoro sądzisz, że wynik negatywny może nie być prawdziwy!
a poza tym jak to, Twój gin dał Ci prochy na wywołanie okresu podczas gdy sądzisz ,że możesz być w ciąży?
przecież to może chyba zaszkodzić maluszkowi, jeśli naprawdę jesteś?
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
karioke oby sara szybko pozbyła siwe kłpotów z brzucholkiem
I
isara
Gość
Niunia ma prawie 3 miesiace. Latwo powiedziec wsadzic wyjac i po sprawie jak ja chcem juz !!! bede ryczec :-[ (nie powiem zeby mi to niesprawilo przyjemnosci) ale ile mozna zaczelismy starac sie konktetnie 1,5 miesiaca temu i to glupie ale ja bym juz chciala...
isara wszystko zależy czy wróciła Ci już płodność, bo jak nie, to możecie tylko ćwiczyć na przyszłość ;D ;D ;D
zrozumiałam, że nie masz okresu, czyli możesz/ale nie musisz/ być jeszcze niepłodna. o powrocie płodności może świadczyć np. pojawienie się śluzu, tak jak przed ciążą podczas owulacji. zaobserwowałaś coś takiego?
zrozumiałam, że nie masz okresu, czyli możesz/ale nie musisz/ być jeszcze niepłodna. o powrocie płodności może świadczyć np. pojawienie się śluzu, tak jak przed ciążą podczas owulacji. zaobserwowałaś coś takiego?
reklama
cholercia, no Kociak nie wiem! a gin Ci nic nie powiedział? przecież to widać podobno gołym okiem! czy nie badał CIę? a wymioty tez nie zawsze są...
idź zrób badanie krwi, to najpewniejszy sposób, a te nowe testy też są bardzo skuteczne.
przecież się wykończysz nerwowo skoro tak to przeżywasz zrób i tyle, może być tylko lepiej.
teraz się denerwujesz, więc jesli zaciążyłas to i tak nic nie zrobisz a jeśli nie, to Ci ulży!
no migusiem, do apteki i czekamy na wyniki
idź zrób badanie krwi, to najpewniejszy sposób, a te nowe testy też są bardzo skuteczne.
przecież się wykończysz nerwowo skoro tak to przeżywasz zrób i tyle, może być tylko lepiej.
teraz się denerwujesz, więc jesli zaciążyłas to i tak nic nie zrobisz a jeśli nie, to Ci ulży!
no migusiem, do apteki i czekamy na wyniki