reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
wystarczy zrobć jak w tym blogu co grooha1 polecała ;D
wsadzić, wyjąć, zostawić i poczekać troszkę ::)

Kociak ja nie rozumiem dlaczego testu nie zrobisz, może choć na chwię się uspokoisz skoro sądzisz, że wynik negatywny może nie być prawdziwy!
a poza tym jak to, Twój gin dał Ci prochy na wywołanie okresu podczas gdy sądzisz ,że możesz być w ciąży? :o :o :o
przecież to może chyba zaszkodzić maluszkowi, jeśli naprawdę jesteś?

Niunia ma prawie 3 miesiace. Latwo powiedziec wsadzic wyjac i po sprawie jak ja chcem juz !!! bede ryczec :-[ (nie powiem zeby mi to niesprawilo przyjemnosci) ale ile mozna zaczelismy starac sie konktetnie 1,5 miesiaca temu i to glupie ale ja bym juz chciala...

ISARA WOW, to znaczy że zaczęliście się starać o następne dziecko kiedy niunia miała dopiero 1,5 miesiąca? podziwiam. Tylko to chyba nie za dobrze dla Twojego organizmu.

isara wszystko zależy czy wróciła Ci już płodność, bo jak nie, to możecie tylko ćwiczyć na przyszłość ;D ;D ;D
zrozumiałam, że nie masz okresu, czyli możesz/ale nie musisz/ być jeszcze niepłodna. o powrocie płodności może świadczyć np. pojawienie się śluzu, tak jak przed ciążą podczas owulacji. zaobserwowałaś coś takiego?

beata a jak jeszcze mozna rozpoznac ciaze oprudz wymiotow ??????????????
no i testu
Co do testu poprostu boje sie robic i zobaczyc ynik np 2 kreski wole jedna

reklama
cholercia, no Kociak nie wiem! a gin Ci nic nie powiedział? przecież to widać podobno gołym okiem! czy nie badał CIę? a wymioty tez nie zawsze są...
idź zrób badanie krwi, to najpewniejszy sposób, a te nowe testy też są bardzo skuteczne.
przecież się wykończysz nerwowo skoro tak to przeżywasz zrób i tyle, może być tylko lepiej.
teraz się denerwujesz, więc jesli zaciążyłas to i tak nic nie zrobisz a jeśli nie, to Ci ulży!
no migusiem, do apteki i czekamy na wyniki

Do góry