reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam wrześniwe mamuśki i dzidziusie.

Z nudów to juz sie tutaj zapędzam chciałam pooglądac małą Bydgoszczanke ale niestety Melanie nie moge wejść na tą stronkę której adres znalazłam pod twoim zdjatkiem. :(

reklama
donia31 pisze:

Z nudów to juz sie tutaj zapędzam chciałam pooglądac małą Bydgoszczanke ale niestety Melanie nie moge wejść na tą stronkę której adres znalazłam pod twoim zdjatkiem. :(

Donia bo mój maz zabezpieczył nasza stronke ;D
kazdy tam nie może wejsc ;D
ale jesli chcesz to sie zarejesrtuj i podaj mi swojego nicka wtedy mój mąż aktywuje Twoje konto

a jak sie czujesz?

Melanie pisze:
donia31 pisze:

Donia bo mój maz zabezpieczył nasza stronke  ;D
kazdy tam nie może wejsc  ;D
ale jesli chcesz to sie zarejesrtuj i podaj mi swojego nicka wtedy mój mąż aktywuje Twoje konto

a jak sie czujesz?

A ja też się chcialam jakiś czas temu zarejestrować i nie mogłam :( :( :( :( :( :( :(

Melanie przykro mi ale nie moge na tym kompie nic zrobic moj kochany brat zrobil tutaj taki b...... ze nic nie dziala prawie
jutro jak tylko sie dorwe do patryka to szybko bede wklejac ;)

to jest moj patryk :)
a wiem ze jestesmy podobni bo to juz nie jedna osoba powiedziala ;)
tylko tutaj jeszcze jest niefajne zdjecie jutro moze mi sie uda lepsze ::)

reklama
Do góry